Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da renkli kar görüntüleri

Bartın’da devam eden kar yağışı yollardaki sürücüler için çileye, yanındakiler için ise eğlenceye dönüştü.

Bartın’ın Ulus ilçesindeki yüksek kesimlerdeki köylerinde, Bartın’ın Arıt bölgesindeki bazı köylerde ve Bartın-Karabük karayolunda kar yağışı aralıklarla sürüyor. Yollarda zaman zaman kalınlığı 30 santimetreyi aşan kar ve buzlanma nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Zincir bulunmayan ve yaz lastikleri ile yola çıkan sürücüler, kaza yapmadan seyir edebilmek yoğun çaba sarf etti. Yoğun kar yağışında kalan ve kara saplanan araçlar ise vatandaşlsr tarafından itilerek kurtarıldı.

Yollarda kalan vatandaşlar ise kar yağışını eğlenceye dönüştürdü. Ateş yakıp ısınan vatandaşlar, kar topu oynayarak kar yağışının keyfini sürdü.

Öte yandan karla mücade ekipleri de yolların kapanmaması içi yoğun bir şekilde kar küreme çalışmaları yürütüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda yilki atlari karlar altinda goruntulendi hOMb1GTD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da yılkı atları karlar altında görüntülendi

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde mayıs ayında etkili olan kar yağışının ardından beyaza bürünen ormanlarda yiyecek arayan yılkı atları, doğaseverler tarafından fotoğraflandı.

Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti Beldesi, mayıs ayında beklenmedik şekilde yağan karla beyaza büründü. Yılkı atları da, beyaza bürünen ormanlık alanlarda grup halinde dolaşırken görüldü. Karlı zeminde yiyecek arayan atların o anları, bölgedeki doğaseverler tarafından görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin