blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Aralık, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bartın’da polise 12 yeni araç

Bartın’da Vilayet Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilen 12 hizmet aracı merasimle teslim edildi. Araçların anahtarlarını ise en kıdemli ve en genç gazeteciler teslim etti.
Emniyet Müdürlüğü binası önünde düzenlenen anahtar teslim merasimine Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Vilayet Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, Garnizon kumandanı Dz. Kd. Alb. Ertan Şahin, protokol üyeleri, emniyet teşkilatı mensupları ve basın mensupları katıldı. İşadamlarının da dayanağıyla alınan araçların anahtarlarını ise Vali Nurtaç Arslan, Vali Yardımcısı Mühittin Gürel, Garnizon Kumandanı Ertan Şahin, Vilayet Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, Emniyet Müdür Yardımcısı Sedat Teber, Amasra İlçe Emniyet Müdürü Sevgül Hayal, programa katılan en kıdemli gazeteci olarak İhlas Haber Ajansı Bartın Temsilcisi Serhat Demir ve en genç gazeteci olarak ise Aba Medya İnternet Sitesi editörü Yasemin Günay Keskin teslim etti.
Törende konuşan Vali Nurtaç Arslan ve Emniyet Müdürü Hayal, daha hızlı ve tesirli hizmet verebilmesi için araç filosunun modernize edildiğini belirterek, 12 yeni aracın bölgeye ve teşkilata güzel olmasını diledi.
Yapılan dua ile teslim edilen araçlar, program sonunda konvoy halinde kentte tıp attı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Turistik ilçede fırtına tozu dumana kattı

Bartın’ın Amasra ilçesinde akşam saatlerinde başlayan fırtına, turistlere ve vatandaşlara sıkıntı anlar yaşattı. Turistler panikle sağa sola kaçıştı.
Fatih Sultan Mehmet Han’ın "Çeşm-i Cihan" olarak nitelendirdiği Bartın’ın Amasra ilçesinde akşam saatlerinde fırtına çıktı. Yaklaşık 30 dakika süren fırtına, tozu dumana kattı. Fırtına esnasında ise bölgedeki işletmeler ve ilçede gezen turistler güç anlar yaşadı. Rüzgarda yürümekte zorlanan turistler, toz bulutlarını görünce panikle sağa sola kaçıştı. Şiddetli fırtınada saksı, demir barikatlar, duba, çöp kutuları ve reklam tabeleları yıkılırken, kimileri yerde sürüklendi.
Fırtınaya denizde yakalanan çeşit tekneleri de, şiddetli rüzgar ve dev dalgalar nedeniyle rotalarını limana çevirdi. Vakit zaman küçük çaplı hortumlar da oluşurken, ilçeden ayrılmak isteyen turistlerin araçlarına yönelmesi ile otoparklarda uzun araç kuyruğu oluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin