Reklam
Reklam
bartinda once eglence merkezi ardindan hastane karisti 3 yarali ZDsIbqsr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Şubat, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da önce eğlence merkezi ardından hastane karıştı: 3 yaralı

Bartın’da bir cümbüş merkezinde çıkan hengamede 3 kişi yaralandı. Olayın akabinde hastaneye akın eden eden taraflar, yaralılara saldırmak isteyince bu sefer hastane karıştı.

Edinilen bilgiye nazaran Bartın İnkumu yolu üzerinde bulunan bir cümbüş merkezinde, bıçaklı, tekmeli ve yumruklu hengame çıktı. Zahmetle taraflar ayrılırken, olayda yaralanan 3 kişi Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bıçakla yaralanan bir kişi ağır bakımda tedavi altına alınırken, hastaneye akın eden yakınları olayın şüphelilerini de birebir hastanede görünce saldırmaya çalıştı. Hastanede bulunan jandarma takımları ve destek olarak hastaneye gönderilen polis ile bekçiler, taraflara müdahale etti.

Güvenlik güçlerinin müdahalesi ile taraflar hastanenin dışına çıkarılarak sakinleştirildi. Hastane dışında ise tarafların yakınları ortasında küçük tartışmalar yaşandı. Grupların müdahalesi ile olaylar büyümeden önlendi.

Şüpheliler travma odasında tutuldu

Olaylar nedeniyle bir mühlet hastanenin travma odasından çıkarılamaya 2 kuşkulu, geniş güvenlik önlemleri ortasında hastaneden çıkartıldı. Hastane acil servisinin ambulans girişindeki tüm siviller uzaklaştırılarak, kapıya jandarma aracı yanaştırıldı. Şüphelilerin taarruza uğramaması için bekçi, polis ve jandarma grupları tarafından jandarma aracının etrafında etten duvar örüldü. Kuşkulu 2 kişinin bindirildiği araç, hastane önünde jandarma, polis ve bekçilerin oluşturdu güvenlik koridorundan götürüldü. Şüpheliler, jandarma ve polis araçları eskortluğunda hastaneden çıkarılarak, bölgeden uzaklaştırıldı.

Jandarmaya hastaneden polis nezaretinde çıktı

Şüpheliler süreçleri alınmak üzere jandarma karakoluna götürülürken, jandarma araçlarına polis aracı da sorumluluk bölgesi hududuna kadar eşlik etti. Arbedenin nedeni şimdi bilinmezken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin