blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Şubat, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bartın’da önce eğlence merkezi ardından hastane karıştı: 3 yaralı

Bartın’da bir cümbüş merkezinde çıkan hengamede 3 kişi yaralandı. Olayın akabinde hastaneye akın eden eden taraflar, yaralılara saldırmak isteyince bu sefer hastane karıştı.
Edinilen bilgiye nazaran Bartın İnkumu yolu üzerinde bulunan bir cümbüş merkezinde, bıçaklı, tekmeli ve yumruklu hengame çıktı. Zahmetle taraflar ayrılırken, olayda yaralanan 3 kişi Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bıçakla yaralanan bir kişi ağır bakımda tedavi altına alınırken, hastaneye akın eden yakınları olayın şüphelilerini de birebir hastanede görünce saldırmaya çalıştı. Hastanede bulunan jandarma takımları ve destek olarak hastaneye gönderilen polis ile bekçiler, taraflara müdahale etti.
Güvenlik güçlerinin müdahalesi ile taraflar hastanenin dışına çıkarılarak sakinleştirildi. Hastane dışında ise tarafların yakınları ortasında küçük tartışmalar yaşandı. Grupların müdahalesi ile olaylar büyümeden önlendi.

Şüpheliler travma odasında tutuldu
Olaylar nedeniyle bir mühlet hastanenin travma odasından çıkarılamaya 2 kuşkulu, geniş güvenlik önlemleri ortasında hastaneden çıkartıldı. Hastane acil servisinin ambulans girişindeki tüm siviller uzaklaştırılarak, kapıya jandarma aracı yanaştırıldı. Şüphelilerin taarruza uğramaması için bekçi, polis ve jandarma grupları tarafından jandarma aracının etrafında etten duvar örüldü. Kuşkulu 2 kişinin bindirildiği araç, hastane önünde jandarma, polis ve bekçilerin oluşturdu güvenlik koridorundan götürüldü. Şüpheliler, jandarma ve polis araçları eskortluğunda hastaneden çıkarılarak, bölgeden uzaklaştırıldı.

Jandarmaya hastaneden polis nezaretinde çıktı
Şüpheliler süreçleri alınmak üzere jandarma karakoluna götürülürken, jandarma araçlarına polis aracı da sorumluluk bölgesi hududuna kadar eşlik etti. Arbedenin nedeni şimdi bilinmezken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2025 15:11 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Uyuşturucu operasyonunda 8,13 gram metamfetamin ele geçirildi

Karabük’te düzenlenen operasyonda bir kişinin üzerinde ve aracında yapılan aramada 8,13 gram metamfetamin ele geçirildi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince merkezde gerçekleştirilen operasyonda bir şüphelinin üzerinde ve aracında adli arama yapıldı.
Yapılan aramalarda 8,13 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin