Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da meydan kavgası: 6 gözaltı

Bartın’da 2 grup arasında yan bakma yüzünde çıkan tekmeli-yumruklu kavgada bir iş yerinin cam kapısı kırılırken, 6 kişi gözaltına alındı.

Şadırvan Caddesi’nde yürüyen 2 kişi ile bir iş yerinde oturan 4 kişi arasında yan bakma yüzünden tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek cadde ortasında meydan kavgasına dönüştü. Polis ekiplerinin güçlükle ayırdığı olayda taraflar yumruk ve tekmelerle birbirine girdi.

Bir iş yerinin cam kapısının kırıldığı olaylarda, polis ekipleri sakinleştirdiği taraflardan toplam 6 kişiyi gözaltına aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
WhatsApp Image 2026 05 04 at 15.24.43
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
04 Mayıs, 2026 15:25 tarihinde yayınlandı
0

Kirman: “Kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

Karabük İl Genel Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısı  İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Başkan Kirman, İl Genel Meclisi’nin vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini söyledi.

Karabük’ün kalkınması, ilçelerin gelişimi ve köylerin ihtiyaçlarının karşılanması adına yürütülen çalışmaların önemine dikkat çeken Kirman, alınan kararların kente katkı sağlamasını temenni etti.

İl Genel Meclisi olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini vurgulayan Kirman, “Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmet anlayışımız doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Aldığımız her kararda ve İl Özel İdaremiz tarafından yürütülen tüm hizmetlerde Karabük odaklı bir yaklaşımı esas alıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kendilerine duyulan güvene layık olabilmek adına sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini belirten Kirman, hizmet çıtasını her geçen gün daha da yukarı taşımayı hedeflediklerini kaydetti.

Vatandaşların taleplerine çözüm üretmeye devam edeceklerini kaydeden Kirman, “Hep birlikte daha güçlü bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin