Bartın’da dün gece başlayan kar yağışı tesirini sürdürüyor.
Bartın-Amasra karayolunda dün gece başlayan kar yağışı aralıklarla bugün de devam ediyor, kar kalınlığı birtakım yerlerde 10 santimetreyi aştı. Kentin yüksek bölümleri beyaza bürüdü. Kar ve buzlanma nedeniyle karayollarında ulaşım zahmetle sağlanırken, kar tesirini Bartın-Amasra karayolu ve yüksek kısımlardaki köylerin yanı sıra Bartın-Karabük ve Bartın-Kurucaşile karayollarında da sürdürüyor.
Bazı bölgelerde ise kartpostallık imaj oluşturan yağışın bugün de aralıklarla sürmesi bekleniyor.


Bartın’da kar yağışı sürüyor
Bayram öncesi Şehit ailelerine vefa ziyareti
Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesinde anlamlı bir vefa ziyareti gerçekleştirdi.
İl Müdürlüğü idarecileri, vatan, bayrak, ezan ve mukaddes değerler uğruna canlarını feda eden şehitlerin emaneti olan ailelerini evlerinde ziyaret etti.
Ziyaretlerde, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olunduğu bir kez daha ifade edildi. Yetkililer, bu toprakları canları pahasına vatan yapan kahraman şehitlerin hatırasının milletin gönlünde daima yaşayacağını vurguladı.
Açıklamada, “Onların geride bıraktığı kıymetli aileleri, devletimizin şefkat eli, milletimizin vefası ve dualarıyla her zaman baş tacımızdır” denildi.
Kurban Bayramı’nın paylaşma, dayanışma ve kardeşlik ikliminde gerçekleştirilen ziyaretlerde, şehitler rahmet, minnet ve dualarla anıldı.

