Reklam
Reklam

Bartın’da kar esareti devam ediyor

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2024 00:52 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’ın yüksek kesimlerinde kar kalınlığı yarım metreyi aşarken, il merkezinde ise dolu yağışı etkili oluyor.

Bartın’ın yüksek kesimlerindeki köy ve ilçelerinde kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Kar kalınlığının yarım metreyi aştığı bölgelerde, bir çok köy yolu da ulaşıma kapandı. Alarma geçen karla mücadele ekipleri, kar geceden itibaren temizleme çalışmaları yürüterek yolları açmaya çalışıyor.

Bartın il merkezinde ise gece başlayan sulu kar yağışı sabah saatlerinden itibaren doluya döndü. Zaman zaman etkisini arttıran dolu nedeniyle ortalık beyaza döndü. Kentteki dolu yağışı etkisini sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice’de Off-Road heyecanı için geri sayım başladı

ChatGPT Image 21 Haz 2026 14 00 10
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
21 Haziran, 2026 14:00 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Yenice ilçesinde 17-20 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek Off-Road Yarışları öncesinde hazırlık çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Adrenalin tutkunlarını bir araya getirecek organizasyon için Bağbaşı Köyü Kocaoğlu Mevkii’nde yarış alanının hazırlanmasına yönelik çalışmalar yoğun şekilde sürdürülüyor.

Yenice’nin doğal güzellikleriyle öne çıkan Bağbaşı Köyü Kocaoğlu Mevkii, dört gün boyunca motor sporlarının merkezi olmaya hazırlanıyor. Yarışların güvenli ve sorunsuz şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla parkur düzenleme, zemin iyileştirme, seyirci alanlarının oluşturulması ve teknik altyapı çalışmalarına ağırlık veriliyor.

Organizasyon kapsamında yarışmacıların zorlu etaplarda mücadele edeceği parkurda iş makineleriyle düzenleme çalışmaları yapılırken, katılımcılar ve izleyiciler için gerekli güvenlik tedbirleri de titizlikle planlanıyor. Bölgenin engebeli arazi yapısı ve doğal engelleri, yarışlara ayrı bir heyecan katacak.

Yetkililer, yarışların ilçenin tanıtımı ve turizmi açısından da önemli katkılar sağlayacağını belirterek, Türkiye’nin farklı illerinden çok sayıda sporcu ve ziyaretçinin Yenice’ye gelmesinin beklendiğini ifade etti.

17-20 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Off-Road Yarışları için hazırlıkların önümüzdeki günlerde tamamlanması planlanırken, organizasyona yoğun katılım olması bekleniyor. Yarış severler, Yenice’nin eşsiz doğasında gerçekleştirilecek bu büyük heyecan için gün sayıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin