Bartın’ın yüksek kesimlerinde kar kalınlığı yarım metreyi aşarken, il merkezinde ise dolu yağışı etkili oluyor.
Bartın’ın yüksek kesimlerindeki köy ve ilçelerinde kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Kar kalınlığının yarım metreyi aştığı bölgelerde, bir çok köy yolu da ulaşıma kapandı. Alarma geçen karla mücadele ekipleri, kar geceden itibaren temizleme çalışmaları yürüterek yolları açmaya çalışıyor.
Bartın il merkezinde ise gece başlayan sulu kar yağışı sabah saatlerinden itibaren doluya döndü. Zaman zaman etkisini arttıran dolu nedeniyle ortalık beyaza döndü. Kentteki dolu yağışı etkisini sürdürüyor.


Bartın’da kar esareti devam ediyor
Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.
Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.
Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.
Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.
Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

