karabuk
İmsak 05:42
Güneş 07:06
Öğle 13:05
İkindi 16:18
Akşam 18:54
Yatsı 20:14
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
bartinda kar 5 koy yolunu ulasima kapatti v1rq3j5n
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Şubat, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Bartın’da kar 5 köy yolunu ulaşıma kapattı

Bartın’da 3 gündür aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle 5 köy yolu ulaşıma kapandı.
Bartın’da salı günü başlayan kar yağışı, yüksek kısımlarda tesirini sürdüyor. Kar ve tipi nedeniyle kapanan yollarda Karayolları, Vilayet Özel Yönetimi ve belediye takımları, ağır bir karla çaba çalışması yürütüyor. Karayolları grupları, gece boyunca Bartın-Amasra, Bartın-Karabük, Bartın-Zonguldak karayollarında küreme ve tuzlama yaparak ulaşımın kesintisiz sürmesini sağladı. Apansız bastıran kar yağışı nedeniyle kapanmaya başlayan mahalle yolları da belediye grupları tarafından kısa müddette temizlenerek, tuzlandı.

34 köy yolu ulaşıma kapandı
Bartın’ın yüksek kesitlerinde gece ağır kar yağışı ve tipi nedeniyle 34 köy yolu da ulaşıma kapandı. Yağışlar nedeniyle ağır mesai harcayan Bartın Vilayet Özel Yönetimi karla çaba grupları, 29 köy yolunu temizleyerek tekrar ulaşıma açtı. Kapalı 5 köy yolunun temizlenmesi için ise çalışmalar sürüyor. Beyaza bürünen Bartın’daki kar nedeniyle yolu kapalı köylerden birinin vilayet merkezine bağlı olduğu, 4’nün ise Ulus ilçesinde bulunduğu öğrenildi. Kapalı yolların gün uzunluğu sürecek çalışma ile büsbütün ulaşıma açılması bekleniyor.

Kar kalınlığı 16 santimi aştı
Bartın genelinde aralıklarla 3 gündür devam eden yağışta kentin yüksek kısımlarındaki kar kalınlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü datalarına nazaran 16 santimetreyi aştı. Beyaza bürünen kentte kar ile birlikte seyrine doyumsuz bir görüntü oluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
ugur ucar bizim icin kazanarak devam etmek onemli dgkmagwE
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Uğur Uçar: “Bizim için kazanarak devam etmek önemli”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Hatayspor maçının ardından, "İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Çorum FK, evinde konuk ettiği Hatayspor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, "Boşa geçen 45 dakika, çok kötü bir ilk yarı, benim kabul etmeyeceğim bir oyun sahada vardı. Ama ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli. Önümüzdeki Bolu maçına bakacağız" diye konuştu.
Takım kadrosu ile ilgili de değerlendirme yapan Uğur Uçar, "Geçen haftaya göre değişiklikler yaptık. Ama istediğimiz performansı alamadık. Bu inişler, çıkışlar olabilir. Ama oynayan, oynamayan herkes birlikte hareket etmek zorunda. Çünkü hedefimiz aynı, bu hedef doğrultusunda aile ortamını sağlamak için herkesin birbirine destek olması gerekiyor. Oynamayan oyuncular için bir uygunsuzluk yok. Onlarla da konuşuyoruz. Şans vermek isterim ama oyuncu değişikliklerini maçın gidişatına göre yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin