Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Nisan, 2015 07:41 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da İstihdam Garantili Kursta Eğitimlere Başlandı

BARTIN İŞKUR Müdürlüğü ve Bartın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın düzenlediği bilgisayarlı muhasebe kursunda eğitimler başladı.
Bartın’daki muhasebe konusunda deneyimli eleman sorununu çözmek için İŞKUR İl Müdürlüğü ve Bartın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından açılan istihdam garantili kursta eğitimler verilmeye başlandı.
Geçmiş dönemde açtıkları kurslarla sektöre deneyimli eleman kazandırdıklarını söyleyen Bartın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Aykut Oktay Ulu, işletmelerin ve muhasebecilerin vasıflı eleman sorunlarına çözüm üretmeye devam ettiklerini belirtti.
“BÜYÜK BİR AÇIĞI KAPATACAK
Düzenlenen kursun ilde büyük bir açığı kapatacağını da anlatan Ulu şöyle konuştu: “Geçen dönem taahhüt ettiğimiz rakamında üzerinde kursiyerlerimizi işe yerleştirdik. Bu sene de inşallah aynı hedefi tutturmak istiyoruz.
Özellikle KOBİ, ticaret ve sanayi odası üyelerinin yetişmiş eleman açığını gidermek için çalışmalarımız sürecek.
Bilgisayarlı muhasebe mesleği en fazla aranan meslek dallarından biri. Bu kursun sonunda istihdam garantisi olması ve bunun odamız tarafından sağlaması bizi ziyadesi ile memnun ediyor.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin