Reklam
Reklam
bartinda ilginc kaza YzDBI3OO jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2024 00:45 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da ilginç kaza

Bartın’da meydana ilginç kazada, elektrikli bisiklet ile metrelerce uzunluğunda demir boru taşıyan genç, dengesini kaybederek, yola düştü. Tekrar toparlanarak yola devam eden gencin kaza görüntüleri cep telefonu ile kaydedildi.

Bartın’da Sanayi Kavşağı’ndan Gölbucağı kavşağı istikametine giden elektrikli bisiklet sürücüsü, önüne koyduğu metrelerce uzunluğundaki demir boruyu taşıdı. Bir süre sonra dengesini kaybeden sürücü tekrar dengesini toparlayamadı. Elektrikli bisiklet ve sürücü yola devrilirken, demir boruda yol ortasına düştü. Kaza esnasında yolda seyir eden herhangi bir aracın bulunması ise faciayı önledi.

Kaza da durdurmadı

Kaza anı ise elektrikli bisikletin arkasından seyir eden bir araç sürücüsünün cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi. Kazanın ardından tekrar toparlanan genç sürücü demiri de yoldan kaldırdı. Sürücünün bir süre sonra demiri tekrar elektrikli bisikletin önüne koyarak, yola devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda 14 koyun yaylasinda mendereslerin goruntusu mest etti Eaz2zfSP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da 14 köyün yaylasında mendereslerin görüntüsü mest etti

Bolu’da Sarıalan Yaylası’ndaki menderesler, mayıs karıyla kartpostallık görüntüler oluşturdu. Beyaza bürünen doğa harikası yayla, görenleri kendine hayran bıraktı.

Doğasıyla ünlü Bolu’da, mayıs ayında kış güzelliği yaşanıyor. 14 farklı yaylanın bir araya gelmesiyle oluşan Sarıalan Yaylası’nda dün etkili olan kar yağışı, bölgeyi beyaz örtüyle kapladı. Yaylanın içinden kıvrılarak akan ve görsel bir şölen sunan mendereslerin karlı manzarası fotoğraf tutkunları ve doğaseverler için bulunmaz bir fırsat sundu.

“Asker psikolojisiyle bu güzelliğin farkında değildim”

Bölgeyi gezmek için Kocaeli’den gelen doğasever Emrah Temel, “Daha önce 2000’li yıllarda Bolu Komando Tugayı’nda askerlik yapmıştım. O dönemlerde buraya çıkmak çok nasip oldu ancak o zamanki asker psikolojisiyle bu güzelliğin farkında değildim. Zaman zaman Bolu’ya ziyarete geldiğimde Sarıalan Yaylası’na da mutlaka geliyorum” dedi.

“Bolu’ya beyaz örtü yakışıyor”

Sarıalan’daki mendereslerin etkileyici bir doğa harikası olduğunu vurgulayan Temel, “Mayıs ayında kar görmek enteresan ama her zamanki gibi Bolu ’Boluluğunu’ yaptı. Bolu’ya da yakışan budur, Bolu’ya beyaz örtü yakışıyor” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin