Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Kamu Güvenlik İdare Sistemi (KGYS) projesi kapsamında Bartın’da yürütülen görüntüleme sistemleri suram çalışması sürüyor.
Bartın’da yürütülen proje çerçevesinde, görüntü kamera sistemleri konseyimi sürüyor. Son olarak Çeşmeyanı Sokak’ta görüntüleme sistemi kutulum çalışmalarına başladı. Trafik güvenliği nedeniyle gece başlatılan çalışmanın gündüz de süreceği öğrenildi. Yapılacak direğe monte edilecek 2 sabit ve 1 hareketli kamera ile Çeşmeyanı sokağın yanısıra Kavaf Sokağı, Çalıkoğlu Sokak, Aşağıcami Sokak, Rıfat Ilgaz Sokağı da izlenebilecek. Proje ile görüntüleme sistemlerinin kullanıldığı bölgelerde kamu sistemi, güvenliği ile bireylerin can ve mal emniyetinin korunması, hata işlenmesinin önlenmesi, trafik güvenliği ve denetiminin sağlanması hedefleniyor.


Bartın’da görüntüleme sitemi kurulum çalışmaları sürüyor
Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.
Taraftarlar duygularını paylaştı
Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.
Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.
Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

