Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Kamu Güvenlik İdare Sistemi (KGYS) projesi kapsamında Bartın’da yürütülen görüntüleme sistemleri suram çalışması sürüyor.
Bartın’da yürütülen proje çerçevesinde, görüntü kamera sistemleri konseyimi sürüyor. Son olarak Çeşmeyanı Sokak’ta görüntüleme sistemi kutulum çalışmalarına başladı. Trafik güvenliği nedeniyle gece başlatılan çalışmanın gündüz de süreceği öğrenildi. Yapılacak direğe monte edilecek 2 sabit ve 1 hareketli kamera ile Çeşmeyanı sokağın yanısıra Kavaf Sokağı, Çalıkoğlu Sokak, Aşağıcami Sokak, Rıfat Ilgaz Sokağı da izlenebilecek. Proje ile görüntüleme sistemlerinin kullanıldığı bölgelerde kamu sistemi, güvenliği ile bireylerin can ve mal emniyetinin korunması, hata işlenmesinin önlenmesi, trafik güvenliği ve denetiminin sağlanması hedefleniyor.


Bartın’da görüntüleme sitemi kurulum çalışmaları sürüyor
Gölcük Tabiat Parkı bayram sonrası sessiz güzelliğine büründü
Bolu’nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı, bayram yoğunluğunun ardından huzur dolu atmosferine geri döndü. Gökyüzünün göl yüzeyine yansımasıyla ortaya çıkan eşsiz manzara görenleri mest etti.
Türkiye’nin en önemli doğa turizmi merkezlerinden biri olan ve ’tabiatın kalbi’ olarak nitelendirilen Bolu’daki Gölcük Tabiat Parkı, Kurban Bayramı tatilinde on binlerce tatilcinin akınına uğradı. Şehir dışından gelen ziyaretçilerin oluşturduğu tatil yoğunluğunun bitmesiyle doğa harikası parkta sessizlik hakim oldu. Çam ormanlarının arasındaki saklı cennet kalabalığın çekilmesiyle o bilindik “soft” güzelliğine büründü. Rüzgarsız havada gökyüzünün maviliği ve ağaçların yeşil tonlarının göl yüzeyine yansımasıyla ortaya çıkan eşsiz manzara görenleri mest etti.

