Reklam
Reklam
bartinda galatasaray taraftarlarinin galibiyet sevinci qXSSjBlN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ekim, 2024 08:30 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da Galatasaray taraftarlarının galibiyet sevinci

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Galatasaray’ın Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Bartın’daki Galatasaray taraftarları galibiyeti sokaklarda kutladı.

Bartın’da maçı kafelerde Beşiktaş taraftarları ile birlikte izleyen Galatasaraylılar, maçın bitiş düdüğünün ardından büyük sevinç yaşadı. Meşaleler yakan ve tezahüratlar atan taraftarlar Hükümet Caddesi’nde buluştu. Taraftarlar Şadırvan Cami’ne kadar yürüyerek galibiyeti kutladı. Araçları ile sokakta tur atan taraftarlar da korna çalarak, sevinç gösterilerine katıldı.

Galibiyet kutlamaları nedeniyle Bartın Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de yoğun güvenlik tedbirleri aldı. Taşkınlık yaşanmaması için görev yapan polisler, evlerine dağılan Beşiktaş taraftarları ile kutlama yapan Galatasaray taraftarlarının karşı karşıya gelmelerini önlemek için ise her iki takımın taraftar gruplarını farklı güzergahlara yönlendirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bartinda siddetli firtina agaclar otomobillerin uzerine devrildi tGN3K14H
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’da şiddetli fırtına: ağaçlar Otomobillerin üzerine devrildi

Bartın’da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtınanın şiddetini artırmasıyla ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası Bartın’ın Ellibaş Köyü’nde, düğün yapılan bir alanın yakınındaki ağaç fırtına nedeniyle devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç, düğüne katılanlarda paniğe neden olurken, altında kalan 3 otomobilde hasar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek araçları çıkardı.

Öte yandan Bartın’ın Amasra ilçesi Küçük Liman mevkiinde ise bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olaya müdahale eden ekipler ağacı kısa sürede olay yerinden kaldırırken, otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin