Bartın’da film gibi kovalamaca - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
bartinda film gibi kovalamaca uscImukW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Aralık, 2024 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’da film gibi kovalamaca

Bartın’da bir kişi, aracına çarpıp kaçan kamyonetin kasasına atladı. 5 kilometre kamyonetin kasasında giden kişi, bir müddet sonra yayan kaçan şahsı yakalayarak polise teslim etti.

Edinilen bilgiye nazaran, Bartın Orduyeri Köprüsünün alt kısmında seyir eden Ali Koman yönetimindeki araca, bir kamyonet çarptı. Kazanın akabinde şoförün durmayacağını fark eden Ali Koman koşarak yetiştiği kamyonetin kasasına atladı. Yaklaşık 5 kilometre kamyonetin kasasında seyir eden Ali Koman, sürücüyü durması için ikna etmeye çalıştı. Gayretlerine karşın sürücüyü ikna edemeyen Koman, polisi arayarak, kendisinin tanımadığı bir kişinin kamyonetinin kasasında bulunduğunu ve kaçırıldığını ihbar etti.

İhbarın akabinde polis kamyonetin istikametindeki tüm yolları kapatırken, ismi öğrenilemeyen kamyonet şoför ise kurtulamayacağını anlayarak aracı 186 Nolu sokakta durdurarak yayan kaçmaya başladı. Şoförün peşini bırakmayan Koman, kısa bir kovalamacanın akabinde sürücüyü yakalayarak polise teslim etti.

Gelen polis takımları tarafından alkol testi yapılmak istenen şoför alkolmetreyi üflemeyi reddetti.

Gözaltına alınan şoför hakkında süreç başlatıldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycumada 2026 duatlonu coskusu ZyGxUDcF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da 2026 Duatlonu Coşkusu

Çaycuma’da düzenlenen 2026 Duatlonu, yoğun katılım ve renkli görüntüler eşliğinde gerçekleştirildi. İlçede sporseverleri bir araya getiren organizasyon, protokol üyelerinin katılımıyla daha da anlam kazandı.

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, etkinlik alanını ziyaret ederek sporcularla bir araya geldi. Yarışmaya katılan sporcularla sohbet eden protokol üyeleri, sporculara başarı dileklerini iletti.

Ziyaret sırasında yapılan değerlendirmelerde, sporun toplumda yaygınlaştırılmasının ve özellikle gençlerin spora teşvik edilmesinin büyük önem taşıdığı vurgulandı. Organizasyonun, bu anlamda önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekildi.

Etkinlik kapsamında Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya tarafından protokol üyelerine günün anısına plaket takdim edildi. Organizasyon, hem sporcular hem de katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Bizi sosyal medyadan takip edin