Bartın’da film gibi kovalamaca - Karabük Haber Postası
bartinda film gibi kovalamaca uscImukW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Aralık, 2024 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’da film gibi kovalamaca

Bartın’da bir kişi, aracına çarpıp kaçan kamyonetin kasasına atladı. 5 kilometre kamyonetin kasasında giden kişi, bir müddet sonra yayan kaçan şahsı yakalayarak polise teslim etti.

Edinilen bilgiye nazaran, Bartın Orduyeri Köprüsünün alt kısmında seyir eden Ali Koman yönetimindeki araca, bir kamyonet çarptı. Kazanın akabinde şoförün durmayacağını fark eden Ali Koman koşarak yetiştiği kamyonetin kasasına atladı. Yaklaşık 5 kilometre kamyonetin kasasında seyir eden Ali Koman, sürücüyü durması için ikna etmeye çalıştı. Gayretlerine karşın sürücüyü ikna edemeyen Koman, polisi arayarak, kendisinin tanımadığı bir kişinin kamyonetinin kasasında bulunduğunu ve kaçırıldığını ihbar etti.

İhbarın akabinde polis kamyonetin istikametindeki tüm yolları kapatırken, ismi öğrenilemeyen kamyonet şoför ise kurtulamayacağını anlayarak aracı 186 Nolu sokakta durdurarak yayan kaçmaya başladı. Şoförün peşini bırakmayan Koman, kısa bir kovalamacanın akabinde sürücüyü yakalayarak polise teslim etti.

Gelen polis takımları tarafından alkol testi yapılmak istenen şoför alkolmetreyi üflemeyi reddetti.

Gözaltına alınan şoför hakkında süreç başlatıldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
oncan 5 zonguldak tanitim gunlerinde dogalgaz arama gemisi konsepti yer alacak ktGjl2BP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Öncan, “5. Zonguldak Tanıtım Günleri’nde doğalgaz arama gemisi konsepti yer alacak”

Zonguldak Dernekler Federasyonu (ZONDEF) Başkanı Ziya Öncan, İhlas Haber Ajansı (İHA) Zonguldak Muhabiri Onur Altındağ’ı ziyaret ederek, bu yıl İstanbul’da beşincisi düzenlenecek olan Zonguldak Tanıtım Günleri’ne ilişkin detayları paylaştı.

Zonguldak Valiliği himayelerinde, 14-17 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek dev organizasyon için hazırlıkların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Başkan Öncan, ilçe kaymakamlıkları ve belediyelerin koordinasyonunda açılacak stantlarla yöresel değerlerin tanıtılacağını ifade etti.

“Almanya’dan çevre illere kadar geniş çaplı katılım bekliyoruz”

Organizasyon öncesi hem yurt içi hem de yurt dışında kapsamlı görüşmeler yaptıklarını aktaran Öncan, “Almanya’ya giderek oradaki derneklerimizi ziyaret ettik ve projemizi anlattık. Zonguldak’ta da tüm ilçelerimizi bizzat ziyaret ederek bilgilendirme toplantılarımızı tamamladık. Etkinlik tarihi yaklaştıkça heyecanımız da artıyor. Başta İstanbul, Bursa, Kocaeli, Bolu ve Tekirdağ olmak üzere çevre illerdeki tüm hemşerilerimizi 14 Mayıs Perşembe günü gerçekleştireceğimiz coşkulu açılışa bekliyoruz” dedi.

Önceki yıllarda maden ocağı ve kömür treni, bu yıl doğalgaz arama gemisi

Tanıtım günlerinde her yıl farklı bir motto ile projeler ürettiklerine dikkat çeken Öncan, açıklamalarını şu sözlerle tamamladı:

“ZONDEF olarak etkinliklerimizde farkındalık oluşturmaya özen gösteriyoruz. Geçmiş yıllarda etkinlik alanına maden ocağı kurmuş ve kömür treni getirmiştik. Bu yıl ise Zonguldak açıklarından çıkarılan ve ülkemiz için büyük önem taşıyan doğalgazı simgeleyen arama gemisi konseptinde dev bir stant kurarak bu büyük keşfi tüm dünyaya anlatacağız. Bu kapsamlı ve anlamlı organizasyona tüm Zonguldaklı hemşehrilerimizi davet ediyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin