Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Mart, 2017 08:30 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da FETÖ operasyonu: 13 gözaltı

BARTIN merkezli 3 ilde yapılan FETÖ /PDY operasyonunda 13 kişi gözaltına alındı. Bartın Emniyet KOM Şube ekiplerince Bartın merkezli Zonguldak ve İstanbul’da eş zamanlı19 adreste gerçekleştirilen FETÖ /PDY operasyonu kapsamında, 13 kişi gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sel felaketinin boyutu gun agarinca ortaya cikti M17uiOzV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Sel felaketinin boyutu gün ağarınca ortaya çıktı

Samsun’un Havza ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardından meydana gelen sel felaketinin boyutu günün ilk ışıklarıyla ortaya çıktı. İlçe genelinde çok sayıda araç sokaklarda takla atmış halde bulunurken, birçok iş yeri ise kullanılamaz hale geldi. Selin vurduğu bölgeler havadan görüntülendi.

Havza’da kuvvetli yağış sonrası taşan Hacı Osman Deresi, ilçe merkezinde hayatı olumsuz etkiledi. Cumhuriyet Meydanı çevresi başta olmak üzere Çay ve Bahçelievler mahallelerinde selin izleri sabah saatlerinde net şekilde görüldü. Dron görüntülerinde sel sularının sürüklediği araçların çamura gömüldüğü, bazı otomobillerin ise devrilerek hurdaya döndüğü dikkat çekti.

Sel nedeniyle çok sayıda iş yerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Çamur ve balçıkla kaplanan dükkanlarda esnaf sabahın erken saatlerinden itibaren temizlik çalışmalarına başladı. Kullanılamaz hale gelen iş yerlerinde zarar tespit çalışmaları sürerken, vatandaşlar yaşanan felaketin şokunu yaşamaya devam ediyor.

Bölgeye sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi, AFAD ve ilçe belediyesi ekipleri tarafından su tahliye ve temizlik çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Yetkililer, selin etkili olduğu alanlarda hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin