Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Ekim, 2023 11:03 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da feci kaza! 112 çalışanı ölü bulundu

Bartın’ın Amasra ilçesinde gece meydana gelen kaza, günün aydınlanması ile ortaya çıktı. Yoldan çıkan araç taklalar atan aracın parçaları araziye savrulurken, kazada 112 çalışanı olduğu belirlenen bir kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

AW061639 07 scaled

Bartın’ın Kurucaşile ilçesinden Amasra istikametine seyir eden Mahmut Kural idaresindeki 74 ABC 951 plakalı araç gece saatlerinde İnpiri köyü yakınlarında yoldan çıkarak araziye girdi. Taklalar atan araç paramparça olurken, parçalar ise araziye tarlaya savruldu. Gece olduğu tahmin edilen kaza, sabah yoldan geçen öğrenci servislerinin fark etmesi ile ortaya çıktı. Servis sürücülerinin jandarmaya ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, yapılan incelemede Mahmut Kural’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Aracın kaportalarını, motoru ve diğer parçalarını ayrı ayrı yerlerde bulan ekipler ekipler, motorun soğumuş olduğunu ve kazanın gece yada sabaha karşı gerçekleşmiş olabileceğini belirledi. Olay yeri güvenlik çemberine alınırken, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Kural’ın cenazesi hastane morguna kaldırıldı.
Kazada hayatını kaybeden sürücü Kural’ın 112 Acil Müdahale ekiplerinde paramedik olarak çalıştığı öğrenildi. (İHA)

 

AW061639 03 scaled

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin