BARTIN ’ın Büyük Kızılkum sahilinde denize giren bir genç dalgalara kapılarak boğuldu. Edinilen bilgilere göre, Bartın Büyükkızılkum sahilinde cankurtaranların tüm uyarılarına rağmen Selçuk Ö.(26) denize girdi. Bir süre dalgalarla mücadele eden genç, daha sonra gözden kayboldu. Bölgede bulunan cankurtaranlar tarafından denizden çıkartılan genç olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı bütün müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Selçuk Ö.’nün cansız bedeni ambulansla Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


0
Bartın’da dalgalara kapılan genç boğuldu
0
Karabük’te kekik toplarken kurtlarla karşılaştı
Karabük’te kekik toplamak için Bulak Kanyonu’na giden vatandaş, yamaçta dolaşan 3 kurdu cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.
Bulak Kanyonu’nda gezintiye çıkan vatandaş, kanyonun dik yamacında hareketlilik fark etti. Çalılar ve çam ağaçları arasında dolaşan 3 kurdu gören vatandaş, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
Görüntülerde, kayalık ve sık bitki örtüsüyle kaplı yamaçta ilerleyen kurtların bir süre çevreyi gözlemlediği görüldü. Bölgede dolaşan kurtlar, daha sonra dik araziden tırmanarak ormanlık alanda gözden kayboldu.
Kurtların yerleşim yerine yakın noktada görüntülenmesi, bölgedeki yaban hayatı hareketliliğini ortaya koydu.


