Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Temmuz, 2016 08:32 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da dalgalara kapılan genç boğuldu

BARTIN ’ın Büyük Kızılkum sahilinde denize giren bir genç dalgalara kapılarak boğuldu. Edinilen bilgilere göre, Bartın Büyükkızılkum sahilinde cankurtaranların tüm uyarılarına rağmen Selçuk Ö.(26) denize girdi. Bir süre dalgalarla mücadele eden genç, daha sonra gözden kayboldu. Bölgede bulunan cankurtaranlar tarafından denizden çıkartılan genç olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı bütün müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Selçuk Ö.’nün cansız bedeni ambulansla Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
w 5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
12 Mayıs, 2026 14:36 tarihinde yayınlandı
0

Yerel yönetimlerde hizmet vizyonu masaya yatırıldı

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir başkanlığında düzenlenen belediye başkanları toplantısına katıldı.

Büyükşehir ve il belediye başkanlarının yer aldığı toplantıda, yerel yönetimlerin hizmet kapasitesinin artırılması, şehirlerin gelişimine katkı sunacak projeler ve vatandaşlara daha etkin hizmet verilmesine yönelik konular ele alındı.

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Çetinkaya, istişare kültürünün önemine dikkat çekerek, şehirlerin geleceğine yönelik ortak akıl vurgusu yaptı. Çetinkaya, “Şehirlerimize değer katacak hizmetler ve vatandaşlarımıza daha güçlü hizmet sunabilmek adına önemli istişarelerde bulunduk. Ortak akıl ve istişare kültürüyle şehirlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen toplantıda, belediyeler arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve hizmet standartlarının yükseltilmesine yönelik çalışmaların da gündeme geldiği bildirildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin