Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Temmuz, 2016 08:32 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da dalgalara kapılan genç boğuldu

BARTIN ’ın Büyük Kızılkum sahilinde denize giren bir genç dalgalara kapılarak boğuldu. Edinilen bilgilere göre, Bartın Büyükkızılkum sahilinde cankurtaranların tüm uyarılarına rağmen Selçuk Ö.(26) denize girdi. Bir süre dalgalarla mücadele eden genç, daha sonra gözden kayboldu. Bölgede bulunan cankurtaranlar tarafından denizden çıkartılan genç olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı bütün müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Selçuk Ö.’nün cansız bedeni ambulansla Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xa 4
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 11:12 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da orman yangınlarına karşı alınacak tedbirler görüşüldü

Safranbolu’da meydana gelebilecek orman yangınlarına karşı alınacak tedbirler ve yürütülecek çalışmaların ele alındığı “Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu Toplantısı”  Kaymakam Hayrettin Baskın başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda, yangınlarla mücadelede kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi, alınacak önleyici tedbirler, olası yangınlara müdahale süreçleri ve ilgili kurumların sorumluluk alanları detaylı bir şekilde ele alındı. Kaymakam Baskın, özellikle yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte artış gösterebilecek yangın riskine karşı vatandaşların duyarlılığının büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Yetkililer, ormanlık alanlara yakın bölgelerde yaşayan vatandaşların ve turistlerin yangın konusunda bilinçlendirilmesi, erken uyarı sistemlerinin etkin kullanımı ve acil durum ekiplerinin hızlı müdahale kabiliyetinin artırılması gerektiğini vurguladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin