Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Temmuz, 2016 08:32 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da dalgalara kapılan genç boğuldu

BARTIN ’ın Büyük Kızılkum sahilinde denize giren bir genç dalgalara kapılarak boğuldu. Edinilen bilgilere göre, Bartın Büyükkızılkum sahilinde cankurtaranların tüm uyarılarına rağmen Selçuk Ö.(26) denize girdi. Bir süre dalgalarla mücadele eden genç, daha sonra gözden kayboldu. Bölgede bulunan cankurtaranlar tarafından denizden çıkartılan genç olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı bütün müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Selçuk Ö.’nün cansız bedeni ambulansla Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
7f224e0e 7349 4529 8f2c 4edc4c6b71bd
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
21 Mayıs, 2026 14:08 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Karabük Belediyesi’nden Kurbanlık Satış Alanına Ücretsiz Servis

Karabük Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurbanlık satış alanına ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz servis uygulamasını hayata geçirdi.

Belediye tarafından yapılan duyuruya göre ücretsiz seferler, 22 Mayıs 2026 Cuma gününden itibaren başlayacak. Servisler, Balık Pazarı ile Mezbaha arasında karşılıklı olarak belirlenen saatlerde hizmet verecek.

Balık Pazarı kalkış saatleri 09.00, 11.00, 13.00, 15.00 ve 17.00 olarak açıklanırken; Mezbaha dönüş seferleri ise 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 ve 17.15 saatlerinde gerçekleştirilecek.

Karabük Belediyesi yetkilileri, uygulamanın vatandaşların kurbanlık alışverişlerini daha rahat ve güvenli şekilde yapabilmesi amacıyla planlandığını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin