Reklam
Reklam

Bartın’da Atletizm Hakemi Kursu Başladı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Nisan, 2016 08:09 tarihinde yayınlandı
0

BARTIN Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atletizm Hakemliği Kursu başlatıldı. Gençlik Merkezi Toplantı Salonu’nda başlayan kursta 30 kursiyer eğitim almaya başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada kursiyerlerin 29 Nisan 2016 tarihine kadar eğitim görmeye devam edecekleri ifade edildi. Kurs ile ilgili olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 19 Nisan tarihinde duyuru yapmış, 26 Nisan tarihine kadar da başvuruları almıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da alev alev yanan jimnastik salonuna yıldırımın düşme anı kamerada

kastamonuda alev alev yanan jimnastik salonuna yildirimin dusme ani kamerada sZbpdX8m
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da küle dönen jimnastik salonuna yıldırımın düştüğü anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, akşam saatlerinde Kuzeykent Mahallesi Kamil Demircioğlu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait jimnastik salonuna yıldırım düştü. Yıldırımın etkisiyle çıkan yangında salon kullanılmaz hale geldi. Alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, jimnastik salonunun bitişiğinde bulunan binalara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yıldırımın jimnastik salonuna düştüğü ve ardından yangının başladığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu görüntülendi. Görüntülerde yıldırımın binaya isabet ettiği görülüyor. Yıldırım düştükten kısa süre sonra salonun üzerini kapatan çadırın tutuşmasıyla yangının başladığı görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin