BARTIN ’da Aralık ayı kaymakamlar toplantısı gerçekleştirildi.
Bartın Valiliği Çeşm-i Cihan Toplantı Salonu‘nda, Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu başkanlığında Aralık ayı kaymakamlar toplantısı icra edildi.
Toplantıda yıl içerisinde yapılan planlamalar doğrultusunda gerçekleşen hizmetlerin genel durumu değerlendirildi.
Gündem gereği, kurumlar arası koordinasyon eksikliklerinin giderilmesi, ilçelerin 2016 yılı KÖYDES projelerinin ve kamu yatırımlarının değerlendirilmesi, yaklaşan kış mevsimi nedeniyle kurumlar için karla mücadelede alınacak tedbirlerin belirlenmesi, okullara sağlanan yemek hizmetlerinin denetimi ve gerekli tedbirlerin alınması gibi hususlar görüşülerek karara bağlandı.
Toplantı, yıl içerisinde planlanan diğer çalışmaların ele alınması ve görüş alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi. Toplantıya vali yardımcıları, kaymakamlar, jandarma komutanı, emniyet müdürü ve il özel idare genel sekreteri ve ilgili kurum müdürleri katıldı.


Bartın’da Aralık Ayı Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.


