Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Aralık, 2015 09:03 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da Aralık Ayı Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı

BARTIN ’da Aralık ayı kaymakamlar toplantısı gerçekleştirildi.
Bartın Valiliği Çeşm-i Cihan Toplantı Salonu‘nda, Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu başkanlığında Aralık ayı kaymakamlar toplantısı icra edildi.
Toplantıda yıl içerisinde yapılan planlamalar doğrultusunda gerçekleşen hizmetlerin genel durumu değerlendirildi.
Gündem gereği, kurumlar arası koordinasyon eksikliklerinin giderilmesi, ilçelerin 2016 yılı KÖYDES projelerinin ve kamu yatırımlarının değerlendirilmesi, yaklaşan kış mevsimi nedeniyle kurumlar için karla mücadelede alınacak tedbirlerin belirlenmesi, okullara sağlanan yemek hizmetlerinin denetimi ve gerekli tedbirlerin alınması gibi hususlar görüşülerek karara bağlandı.
Toplantı, yıl içerisinde planlanan diğer çalışmaların ele alınması ve görüş alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi. Toplantıya vali yardımcıları, kaymakamlar, jandarma komutanı, emniyet müdürü ve il özel idare genel sekreteri ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin