Bartın’da alkollü sürücü dehşeti: Park halindeki 6 araca çarparak durabildi - Karabük Haber Postası
bartinda alkollu surucu dehseti park halindeki 6 araca carparak durabildi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ekim, 2024 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’da alkollü sürücü dehşeti: Park halindeki 6 araca çarparak durabildi

Bartın’da alkollü araç kullandığı ileri sürülen bir kişi park halindeki 3’ü motosiklet olmak üzere toplam 6 araca çarptı. Kaza yapınca durdurulabilen sürücü, kullandığı otomobilde sıkıştı. Sürücü, kaçtığı polislerin yardımıyla sıkıştığı araçtan çıkarıldı. Sürücünün kazaları yaptığı anlarda yağan yağmur, büyük bir faciayı önledi

Bartın Havuzbaşı mevkisinde 21 yaşındaki A.Ş., idaresindeki 74 AT 066 plakalı otomobil, park halindeki bir motosiklete çarptı. Olay yerinde duran otomobil sürücüsü, motosiklet sahibinin polis çağırması üzerine yeniden hareket ederek, kaçmaya başladı. Kaçarken park halindeki 2 motosiklete daha çarpan otomobilin peşine polis ekipleri de takıldı. Bir süre polis ve araç sürücüsü arasında kovalamaca yaşandı. Polisleri atlatmak isteyen sürücü, Yalı mevkiindeki bir kafenin önünde park halinde bulunan ve biri elektrikli 3 araca daha çarptı.

3 araca çarptı, kullandığı otomobilde sıkıştı

Kaza yapınca duran ve yaralanan sürücü, araçta sıkıştı. Kargaşanın yaşandığı olay yerinde ikinci bir kaza yaşanmaması için polis ekipleri, güvenlik tedbirleri aldı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekiplerini sevk edildi. Sürücü yaralandığını söyleyerek, az önce kaçtığı polislerden kendisini kurtarmasını istedi. Sürücü A.Ş., “Çekin, çıkarın beni. Kurtarın beni” diye polislere bağırarak, kendisine yardım edilmesini istedi.

Sıkışan sürücüyü, kaçtığı polisler çıkardı

Bir taraftan sıkışan sürücüyü sakinleştirmeye çalışan polisler, diğer taraftan da aracın kapılarını zorlayarak, açmaya çalıştı. Kaza yaparak durabilen otomobilin sağ ön kapıyı açmayı başaran polisler, sürücüyü de araçtan çıkarmayı başardı. Kafe önündeki kaldırıma taşınan sürücüye, kafede bulunan bir sağlıkçı tarafından ilk müdahalesi yapıldı.

Bu kez sağlık ekiplerine zor anlar yaşattı

Ambulansın gelmesi ile sağlık ekiplerinin müdahale ettiği sürücü, bir ara ise “ambulans nerede” diye bağırdı. Ambulansın geldiğini söyleyerek sakinleştirdiği yaralı sürücü, kendisinin de sağlıkçı olduğunu ileri sürerek, yanındakilere yapması gerekenlerle ile ilgili telkinlerde de bulundu. Yapılan müdahalenin ardından ambulansa taşınan sürücü, “Öleceğim, öleceğim” diye sayıkladı.

Ortalığını birbirine katan sürücünün alkollü olduğu belirtilirken, yağış nedeniyle sokaklarda insan bulunması faciayı önceledi.

Toplam 6 araçta maddi hasar meydana geldi

Polis ve sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan sürücü, tedavisi yapılmak üzere Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada maddi hasarın meydana geldiği araç ve motosikletler ise alkollü olduğunu ileri sürdükleri sürücüden şikayetçi oldu. Polisin olay yerindeki tutanak ve diğer işlemleri tamamlanmasının ardından, savaş alanına dönüşen yol temizlendi ve araçlar çekici yardımıyla otoparka çekildi.

Kaza nedeniyle kontrollü ulaşımın sağlandığı yolda araçların kaldırılmasının ardından trafik yeniden normale döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
recep ucar pazartesi gunu iyi bir sonuc almazsak bugunku mutlulugun bir anlami olmayacak vmCyHSf7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Recep Uçar: “Pazartesi günü iyi bir sonuç almazsak bugünkü mutluluğun bir anlamı olmayacak”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Samsunspor maçının ardından, “Bugün seyirci mutlu ettik ama pazartesi günü iyi bir sonuç almazsak bence çok bir anlamı olmayacak” dedi.

Çaykur Rizespor Trendyol Süper Lig’in 27. hafta erteleme maçında sahasında Samsunspor’u 4-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar, mağlup oldukları maçların telafisi için sahaya çıktıklarını belirterek, “Ben geldikten sonra birçok maç oynadık. Emeğimizin karşılığını alamadığımız maçlarımız oldu ama bugün belki emeğimizin karşılığını aldığımız bir maç oynadığımızı söyleyebilirim. Samsunspor özellikle son yıllarda yaptığı yatırımlarla, oluşturduğu kadroyla geçen sene özellikle inanılmaz başarılar elde ettiler. Bu sene de ülkemizi Konferans Ligi’nde harika bir şekilde temsil ettiler, grubundan çıktılar. Orada 10 maçın 6’sını kazanarak ülkemize ciddi manada puan kazandıran bir ekip. Bu vesileyle onları da bu katkılarından dolayı tebrik ediyorum. İyi oyunculardan oluşan bir ekip. Hem oyuncu gücü hem oyun gücü olan bir ekip. Aslında birbirine yakın iki takımın oyun mantalitesi olan bir takım mücadelesiydi. Onlar da ön alan baskılı oynayan, birebir eşleşmeleri kullanan takımdı. Ama maça baktığımızda son 2 maç belki en azından beraberlik alabileceğimiz maçlardı ama mağlup olmamız bizi biraz olumsuz etkilemişti. Burada telafi etmek istiyorduk. O coşkuyla başladık. 30 dakikalık bölümde çok fazla belki üretemedik ama oyunu ön alanda oynayan, daha çok topa sahip olan, kalesine galiba ilk yarı şut yemedik. Yani çok top getirmeyen ekiptik. Nitekim bu emeklerimizin karşılığını 35 dakikalarda ön alan baskısıyla kazandığımız top sonrası bulduğumuz golle aldık. Sonrasında ikinci ve üçüncü golü bulmamız bizi o anlamda hem rahatlattı hem de içeriye daha iyi bir moralle girmemize vesile oldu. Hedefimiz ikinci yarıyı da kesinlikle ve kesinlikle oyun mantalite değiştirmeden oynamaktı. Yani kalemizden mümkün olduğunca uzakta savunmak istiyorduk ve nitekim ne kadar 3-4 dakika arka arkaya korner kullandılar, onları savunmakta zorlandık ama sonrasında belki ilk atağımızda Agusto ile bulduğumuz 4. golle beraber oyun bizim adımıza daha rahatladı” ifadelerini kullandı.

Pazartesi oynayacakları Gaziantep FK maçının hazırlıklarına hız kesmeden devam edeceklerine değinen Uçar “Bizim için evimizde kazanılan güzel bir galibiyet. Bu sene evimizde ben geldikten sonra sadece Galatasaray’a kaybetmiştik. O anlamda da bizim için değerli. Çok maç oynadık. 14 maçın 6’sını evimizde oynadık. O anlamda zor bir seriden geçiyoruz. Bugün aldığımız galibiyetin mutluluğunu elbette yaşayacağız ama yarın antrenman var. Kesinlikle ve kesinlikle bunun rehavetine kapılmayacağız. Önümüzde 6 maç var. Öncelikle hedefimiz pazartesi günkü Gaziantep maçımız. Bugün seyirci mutlu ettik ama pazartesi günü iyi bir sonuç almazsak bence çok bir anlamı olmayacak. O yüzden yarından itibaren, pazartesi günü Gaziantep maçına aynı şekilde hazırlanmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin