Reklam
Reklam

Bartın’da 29 Ekim kutlaması

bartinda 29 ekim kutlamasi XREd5ciR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ekim, 2024 00:30 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çelen bırakma töreni ile başladı

Bartın Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen program çelenk bırakma ile start aldı. Bartın Valisi Nurtaç ArslanGarnizon Komutanlığı adına Türk Deniz Kuvvetleri Seyir, Hidrografi ve Oşinografi Dairesi Başkanı Dz.Kd.Alb. Hakan Kuşlaroğlu ve Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya tarafından çelenklerin sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden program Türk Bayrağı’nın göndere çekilmesiyle sona erdi.

Programa Vali Arslan. Dz. Kd. Alb Kuşlaroğlu ve Başkan Yalçınkaya’nın yanı sıra Ak Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Orhan Uzun, askeri erkan, polis amir ve müdürleri, daire müdürleri, sivil toplum örgütleri ve bazı siyasi parti temsilcileri de katıldı.

Kutlamalar Salı günü, tebrikat, kutlama töreni ve kabul töreni ile devam edecek

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktı

kargo gonderiminden kacak urun cikti 5ZRngggG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0 0

DÜZCE(İHA) – Düzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, kargo firmaları aracılığıyla Doğu illerinden İstanbul’a kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Edinilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin