Bartın’da 29 Ekim kutlamalarında renkli görüntüler - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ekim, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’da 29 Ekim kutlamalarında renkli görüntüler

Bartın’da 29 Ekim kutlamalarında renkli görüntüler ortaya çıktı. Tören geçişi esnasında, yürüyen polisler, alandakileri gururlandırdı. Öğrenciler, yaptıkları gösteri ile birliktelik mesajı verdi.

Bartın’da 29 Ekim kutlamaları, Vali Nurtaç Arslan’ın makamında, tebrikleri kabulü ile başladı. Ardından Atatürk Stadyumu’ndaki kutlama programına geçildi. Vali Nurtaç Arslan, Türk Deniz Kuvvetleri Seyir, Hidrografi ve Oşinografi Dairesi (SHOD) Başkanı Deniz Kurmay Albay Hakan Kuşlaroğlu ve Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya, kutlamalara katılanları selamlayarak, bayramını kutladı.

Ardından ise öğrenciler, dans, halk oyunu gösterileri sergiledi. Karate, tekvando sporlarını yapan gençlerin ise sergilediği gösterilerle büyük beğeni topladı. Tören geçişinde ise asker ve polislerin gösterileri ise yoğun ilgi gördü. Kadın polislerin alanda yürüyüşü ise alandakileri gururlandı.

7 bölgeyi, 7 çocuk yaşadı

Programda öğrencilerin Türkiye kareografisi de ilgi gördü. Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesini ellerinde taşıyan öğrenciler, gösteri sonunda ise bölgeleri birleştirerek, Türkiye haritasını oluşturdu. Öğrenciler gösterileri ile katılımcılara birliktelik mesajı verdi.

Tribünde kutlamaları izleyenler arasında bulunan 3 yabancı çocuk ise Türk bayrağı sallayarak, kutlama sevincine ortak oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
231 4
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
19 Nisan, 2026 13:31 tarihinde yayınlandı
0
0

Sağlık Müdürlüğünden Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü, acil sağlık hizmetlerinin kalitesini yükseltmek ve vakalara ulaşım sırasında güvenliği en üst seviyeye çıkarmak hedefiyle düzenlediği eğitim serisine bir yenisini daha ekledi. Acil Sağlık Hizmetleri Eğitim Programı çerçevesinde, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Eğitim Birimi koordinasyonunda gerçekleştirilen “Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi (ASGE)” başarıyla tamamlandı.

Katılımcılar, zorlu parkurlarda ve teorik derslerde; ambulans sürüş teknikleri, güvenli sürüş dinamikleri ve kriz anında araç kontrolü gibi kritik konularda yetkinlik kazandı. Eğitimin sonunda başarılı olan personele sertifika verildi.

Eğitim programının kapanış törenine, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Bekir Poçan, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Nermin Seçilmiş, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hakkı Yıldız, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Mustafa Gülbağ ve Acil Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Dr. Züleyha Alaçamlı Aslan katıldı.

Törende, eğitimi başarıyla tamamlayan personele “Katılım Belgeleri” takdim edilirken; eğitimin gerçekleşmesinde emeği geçen ASGE koordinatörü ve eğitmenlere de İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara tarafından “Teşekkür Belgeleri” verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin