Bartın'da 12 polis tutuklandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Temmuz, 2016 07:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’da 12 polis tutuklandı

BARTIN ‘da darbe girişimi sonrası Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 12 polis tutuklandı. Edinilen bilgiye göre Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından Bartın İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 2 şube müdürü ile 7 komiser yardımcısı ile 3 polis dün gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 12 polis tutuklandı ceza evine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda yanik kokusu itfaiye ekiplerini harekete gecirdi wzGGhr5e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da yanık kokusu itfaiye ekiplerini harekete geçirdi

Bolu’da vatandaşların sokakta aldığı yanık kokusu itfaiye ekiplerini harekete geçti. Yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Tabaklar Mahallesi Güzey Sokak üzerindeki vatandaşlar yoğun bir yanık kokusu aldı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, iş merkezi ve çevredeki binalarda detaylı inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde herhangi bir yangın ya da olumsuz duruma rastlanmadı. Ekipler, incelemelerin ardından olay yerinden ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin