BARTIN 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK), devlet ve vakıf üniversitelerindeki bütün dekanların istifasını istemesinin ardından Bartın Üniversitesi’ndeki dekanlar görevden alındı. BÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı, Eğitim Fakültesi Dekanı, Fen Fakültesi Dekanı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı, İslami İlimler Fakültesi Dekan Vekili, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili ve Orman Fakültesi Dekan Vekili görevden alındı. Yapılan görevden almaların ardından fakültelerin akademik ve idari işlemleri yeni dekan atamaları yapılıncaya kadar Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan tarafından yürütülecek.


0
Bartın Üniversitesi’nde 7 fakültenin dekanı görevden alındı
0
0
Aracın arkasında koşan ayı kameraya yansıdı
Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde, aracın arkasında koşan ayı kameraya yansıdı.
Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesi Kaymazlar köyünde bir vatandaş aracıyla seyir halindeyken yol kenarında gördüğü ayı ve yavrusunu görüntülemek istedi. Vatandaşı fark eden ayı aracın arkasından koşmaya başladı. Panik yaşayan vatandaş o anları cep telefonuyla görüntüledi. Görüntülerde ayının bir süre aracın arkasında koştuğu görülüyor.
Öte yandan, Cide ilçesine bağlı Sipahi köyünde de bir ayı vatandaşın evinin yanına kurduğu fotokapan kamerasına yansıdı. Görüntülerde ayının kameranın yanında dolaştığı görülüyor.


