Bartın-Safranbolu Yolu: Doğal Güzelliklerin Büyüleyici Tüneli
Doğal güzellikleri ile görenleri hayran bırakan Bartın, ulusal televizyon kanallarında tanıtılıyor. Bartın ve Safranbolu arasında yer alan, düğün çekimlerinden araç sürücülerinin dinlenme noktalarına kadar birçok amaca hizmet eden Doğal Ağaç Tüneli, TRT Belgesel'de tanıtıldı.
Başkan Bozkurt’tan Paylaşım
Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Bozkurt, TRT Belgesel tarafından yayımlanan fotoğrafları kişisel hesabında paylaşarak, Doğal Ağaç Tüneli'nin büyüleyici fotoğraflarını yayımladı. Paylaşımında, "Safranbolu-Bartın karayolunda yer alan Doğal Ağaç Tüneli, yol boyunca eşsiz bir manzara oluşturuyor" notunu düştü.
Büyüleyici Manzara
Doğal Ağaç Tüneli, Bartın-Safranbolu yolu üzerinde konumlanmış olup, hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Düğün çekimleri için sıkça tercih edilen bu eşsiz mekân, aynı zamanda yolculuk yapan sürücülerin dinlenme ve manzaranın tadını çıkarma noktası olarak da biliniyor. Yol boyunca uzanan ağaçlar, doğal bir tünel oluştururken, bu manzara herkesi büyülüyor.
Karabük'te 7 katlı apartmanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Yangın, Bayır Mahallesi Fevzi Fırat Caddesi'ndeki 7 katlı apartmanın çatısında meydana geldi. Dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın büyümeden söndürülürken, hasara neden olan yangının çıkışı ile ilgili inceleme başlatıldı.