Bartın Polisi Bilgilendirmeye Devam Ediyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Mayıs, 2015 07:35 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın Polisi Bilgilendirmeye Devam Ediyor

BARTIN İl Emniyet Müdürlüğü suçluyla mücadele eğitim faaliyetleri devam ediyor.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri vatandaş katılım programı ile suçla mücadele projesi kapsamında, Gölbucağı Mahallesinde bulunan Yuvamkent Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu‘nda kursiyerlere seminer verdi.
Yuvamkent HEM ve ASO Dikiş Kursunda kursiyer olarak bulunan 8 kişiye yönelik olarak gerçekleştirilen seminerde, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Web Sitesi ile ilgili bilgilendirme, Bartın
MOBESE sistemi ve
sürdürülen asayiş hizmetleri, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen projeler ve sahte para olaylarına karşı bilgilendirme hakkında bilgi verildi.
Seminerin sonunda Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik
Şube Müdürlüğü tarafından özel olarak hazırlanan ıslak mendiller ve araba
kokuları kursiyerlere taktim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda alacak verecek kavgasinda silahlar konustu cPbTgI43
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da alacak verecek kavgasında silahlar konuştu

Bolu’da alacak-verecek meselesi nedeniyle karşı karşıya gelen iki grup arasında çıkan tartışmada silahlar çekildi. Havaya ateş açılan olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, Aktaş Mahallesi Kocabey Sokak üzerinde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında alacak-verecek husumeti bulunan iki grup sokak ortasında karşılaştı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Tarafların silahlarını çekerek havaya ateş açması çevrede paniğe neden oldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan ekipler, kavgaya karıştığı belirlenen M.Y., A.A., U.A. ve K.Y.’yi gözaltına aldı. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi. Ayrıca ekipler, 2 şüphelinin olay yerine geldiği 06 DID 751 plakalı aracı inceledi.

Polis ekipleri, olayın ardından çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili incelemenin sürdüğü bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin