BARTIN İl Emniyet Müdürlüğü suçluyla mücadele eğitim faaliyetleri devam ediyor.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri vatandaş katılım programı ile suçla mücadele projesi kapsamında, Gölbucağı Mahallesinde bulunan Yuvamkent Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu‘nda kursiyerlere seminer verdi.
Yuvamkent HEM ve ASO Dikiş Kursunda kursiyer olarak bulunan 8 kişiye yönelik olarak gerçekleştirilen seminerde, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Web Sitesi ile ilgili bilgilendirme, Bartın
MOBESE sistemi ve
sürdürülen asayiş hizmetleri, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen projeler ve sahte para olaylarına karşı bilgilendirme hakkında bilgi verildi.
Seminerin sonunda Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik
Şube Müdürlüğü tarafından özel olarak hazırlanan ıslak mendiller ve araba
kokuları kursiyerlere taktim edildi.


114
Bartın Polisi Bilgilendirmeye Devam Ediyor
33
Anız yangını ormana sıçramadan söndürüldü
Karabük’ün Eskipazar ilçesine bağlı Hanköy köyünde çıkan anız yangını, ekiplerin zamanında müdahalesi sayesinde ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Hanköy köyünde tarım arazisinde çıkan anız yangını üzerine bölgeye Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yangına bir ilk müdahale aracı, 2 arazöz, 2 su tankeri ve 2 teknik personel olmak üzere toplam 16 personel ile müdahale edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesi sonucu yaklaşık 700 metrekarelik tarla alanını etkileyen yangın, çevredeki ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatılırken, ekiplerin bölgede soğutma çalışması yaptığı öğrenildi.


