Karabük Postası tarafından
16 Nisan, 2015 08:53 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bartın Müftülüğün’den Kan Bağışı

BARTIN Müftülüğü tarafından 2015 yılı 14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle kan bağışı kampanyası düzenlendi. Türkiye Kızılay Derneği Karabük Kan Bağış Merkezi'nce Kızılay Kan Merkezi yetkiliklilerine din görevlileri tarafından kan bağışı düzelendi. Müftülük Konferans salonunda din görevlilerinin katıldığı kampanya hakkında açıklama yapan İl Müftüsü Mahmut Gündüz, “Onun yeryüzünü şereflendirmesi ile insanlığın dünü, bugünü ve geleceği aydınlanmıştır. İnsanlık onun rehberliğiyle yeniden yolunu bulmuş onun öğretileri sayesinde insanlık dünyaya sevgi ve şefkat nazarıyla bakmayı öğrenmiştir. İslam aleminin her yıl artan bir heyecanla yaşadığı Kutlu Doğum Haftası birlik, beraberlik ve kardeşlik kültürünü daha da genişletip derinleştirmektedir. "Hz. Peygamber ve Birlikte yaşama Ahlakı" temalı Kutlu doğum Haftası münasebetiyle İl Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum Kan bağışı kampanyası Din görevlilerinin ve halkında katılımlarıyla Müftülük Konferans salonumuzda büyük bir ilgiyle yapılması mutluluk verici” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2025 04:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Millî atlet Berke Nergiz, Tokyo’dan madalyayla döndü

Japonya’nın başşehri Tokyo’da 5 Kasım’da başlayan 2025 İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunları (Deaflympics) 26 Kasım’da sona erdi.
Oyunlarda Türkiye’yi temsil eden, Zonguldak’ın Alaplı Spor Kulübü altyapısından yetişen ulusal güreşçi Seymen Berke Nergiz, 125 kilo özgür tarz güreş kategorisinde büyük bir muvaffakiyete imza attı. Nergiz, güçlü rakiplerini geride bırakarak üçüncü cins karşılaşmasında Japonyalı Sogabe Ken’i 4-0 yenerek karşılaşmayı üçüncülükle tamamladı ve bronz madalyanın sahibi oldu.
Bu değerli muvaffakiyetle birlikte Türkiye, oyunlardaki birinci madalyasını elde etmiş oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin