Bartın Müftülüğün'den Kan Bağışı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Nisan, 2015 08:53 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın Müftülüğün’den Kan Bağışı

BARTIN Müftülüğü tarafından 2015 yılı 14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Türkiye Kızılay Derneği Karabük Kan Bağış Merkezi’nce Kızılay Kan Merkezi yetkiliklilerine din görevlileri tarafından kan bağışı düzelendi.
Müftülük Konferans salonunda din görevlilerinin katıldığı kampanya hakkında açıklama yapan İl Müftüsü Mahmut Gündüz, “Onun yeryüzünü şereflendirmesi ile insanlığın dünü, bugünü ve geleceği aydınlanmıştır. İnsanlık onun rehberliğiyle yeniden yolunu bulmuş onun öğretileri sayesinde insanlık dünyaya sevgi ve şefkat nazarıyla bakmayı öğrenmiştir. İslam aleminin her yıl artan bir heyecanla yaşadığı Kutlu Doğum Haftası birlik, beraberlik ve kardeşlik kültürünü daha da genişletip derinleştirmektedir. “Hz. Peygamber ve Birlikte yaşama Ahlakı” temalı Kutlu doğum Haftası münasebetiyle İl Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum Kan bağışı kampanyası Din görevlilerinin ve halkında katılımlarıyla Müftülük Konferans salonumuzda büyük bir ilgiyle yapılması mutluluk verici” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda dehset baba oglunu tufekle oldurdu EIEQRhn5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da dehşet: Baba, oğlunu tüfekle öldürdü

Kastamonu’da bir baba, evde tartışma yaşadığı oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olayın ardından baba gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da merkeze bağlı Ballık Köyü’nde ikamet eden 67 yaşındaki E.G., henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü 33 yaşındaki oğlu Murat Gökdağ ile tartışmadı yaşadı. Tartışmanın yerini kavgaya bırakması üzerine baba E.G., evde bulunan at tüfeğiyle oğluna ateş etti. Karın bölgesinden ağır yaralanan Murat Gökdağ, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından baba E.G. jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması sonrasında Murat Gökdağ’ın cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin