Bartın MESO Fuar Gezisi Düzenledi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Aralık, 2015 08:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın MESO Fuar Gezisi Düzenledi

BARTIN Madeni Eşya ve Sanatkârları Odası (MESO), Bursa Tüyap Fuar merkezinde düzenlenen metal işleme, demir-çelik, kalıp, otomasyon, iş güvenliği ve sağlığı fuarlarına oda üyeleri ve mesleki eğitim merkezi öğrencilerini getirdi.Fuar hakkında bilgi veren Bartın MESO Başkanı Yılmaz Akdeniz, “Oda üyelerimiz, öğretmen ve öğrenciler meslekleriyle ilgili teknolojik gelişmeler yakından takip etme imkânı bulmuşlardır. Ayrıca Bursa’nın tarihi, kültürel ve turistik yerleri ziyaret edilmiştir. Geziye katılan oda üyelerimiz, Lütfullah Kocabaş Mesleki Eğitim Merkezi öğrenci ve öğretmenlerinin 1 gün Bursa’da konaklama yaptığı süre içerisinde, fuar gezisinin yanı sıra aynı zamanda termal kaplıcaya ve Bursa‘nın tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret ettiler. Üyeler ve öğrenciler fuarda stantları gezerek firma yetkililerinden yeni teknoloji hakkında bilgi ve broşür aldılar. Üyelerimizin ve öğrencilerin mesleki gelişimini sağlamak amacıyla ihtiyaçlar doğrultusunda düzenlenen bu fuarların faydalı olacağına inandık. Üyelerimize yararlı olması noktasındaki çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz odamız bünyesinde gerçekleştirilmeye devam edecektir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin