blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ocak, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bartın Emniyet Müdürlüğü binası önünde hareketli saatler

Bartın’da babası ile tartışan bir kişi, Emniyet Müdürlüğü binasının karşısındaki 8 katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı olayda genç, ikna edilerek aşağıya indirildi.
Bartın’ın Aladağ Mahallesi 14. Cadde İl Emniyet Müdürlüğü karşısındaki inşaat halindeki 8 katlı binanın çatısına çıkan bir kişi intihar etmek istedi. Olay yerine çok sayıda polis, sıhhat ve itfaiye takımı sevk edildi. Şahsın atlama ve düşme ihtimaline karşı tabana hava yastığı açılırken, polisler uzun mühlet şahsı ikna etmeye çalıştı. Şahsın alkollü olduğu öğrenilirken olay öncesinde ise babası ile tartıştığı öğrenildi. Şahsın C.K. olduğunu belirleyen polisler yakınlarına ulaştı. Olay yerine gelen C.K.’nin bir yakını ve polis grupları şahsı aşağıya inmeye ikna etti. İnsanların büyük ilgiyle izlediği olayda aşağıya indirilen şahıs hastaneye götürülürken akabinde ise sözü alınmak üzere polis merkezine götürüleceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da banka soygunu: Soyguncu polis tarafından kısa sürede yakalandı

Samsun’da borçlandığı öğrenilen esnaf, elindeki kurusıkı tabancayla bir bankaya girerek soygun yaptı.
Çarşamba ilçesinde çok borçlandığı öğrenilen K.Ö. isimli esnaf, kurusıkı tabancayla bir bankaya girerek soygun yaptı. Olay sırasında özel güvenlik görevlisinin gereksinim nedeniyle yerinde bulunmadığı anda gişe görevlisine silahını doğrultan K.Ö. poşete koydurduğu yaklaşık 43 bin TL parayı alarak bankadan ayrıldı. Kaçarken kullandığı kurusıkı tabancayı çöpe atan kuşkulu, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü gruplarınca parayla birlikte kısa müddette yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili isimli süreçler sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin