Bartın Emniyet Müdürlüğü binası önünde hareketli saatler - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
bartin emniyet mudurlugu binasi onunde hareketli saatler 5syY4pYE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ocak, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın Emniyet Müdürlüğü binası önünde hareketli saatler

Bartın’da babası ile tartışan bir kişi, Emniyet Müdürlüğü binasının karşısındaki 8 katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı olayda genç, ikna edilerek aşağıya indirildi.

Bartın’ın Aladağ Mahallesi 14. Cadde İl Emniyet Müdürlüğü karşısındaki inşaat halindeki 8 katlı binanın çatısına çıkan bir kişi intihar etmek istedi. Olay yerine çok sayıda polis, sıhhat ve itfaiye takımı sevk edildi. Şahsın atlama ve düşme ihtimaline karşı tabana hava yastığı açılırken, polisler uzun mühlet şahsı ikna etmeye çalıştı. Şahsın alkollü olduğu öğrenilirken olay öncesinde ise babası ile tartıştığı öğrenildi. Şahsın C.K. olduğunu belirleyen polisler yakınlarına ulaştı. Olay yerine gelen C.K.’nin bir yakını ve polis grupları şahsı aşağıya inmeye ikna etti. İnsanların büyük ilgiyle izlediği olayda aşağıya indirilen şahıs hastaneye götürülürken akabinde ise sözü alınmak üzere polis merkezine götürüleceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vqvqvqvq
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
27 Nisan, 2026 13:46 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te bir yanda ziyaret diğer yanda bilgilendirme

Karabük’te faaliyetlerini sürdüren Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve sendika yönetimi, hem işyeri ziyaretlerini hem de toplu sözleşme süreçlerine ilişkin bilgilendirme çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.

Sendika yönetimi, bir yandan yetkili oldukları işyerlerinde devam eden toplu iş sözleşmesi süreçleri hakkında çalışanlara bilgi verirken, diğer yandan da KARDEMİR bünyesinde görev yapan emekçileri çalıştıkları alanlarda ziyaret ederek sorun ve taleplerini yerinde dinliyor.

Şube Başkanı Kenan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Bir yandan KARDEMİR’de çalışan emekçi kardeşlerimizin sorunlarını dinlerken, diğer yandan Karabük’te yetkili olduğumuz haddehaneleri ziyaret ederek devam eden toplu sözleşme süreçleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin