Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Ekim, 2023 08:24 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 1

Bartın Belediye Başkanı hastaneye kaldırıldı

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, rahatsızlığı nedeniyle özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kalp krizi geçirdiği iddia edilen Başkan Fırıncıoğlu’nun gribal enfeksiyon nedeniyle tedavi altına alındığı ortaya çıktı.
Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, şehirde bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi alındı. Başkan Fırıncıoğlu’nun hastaneye kaldırıldığı anlarda, kalp krizi geçirdiği ve yoğun bakıma alındığı yönünde haberler üzerine bazı protokol ve siyasetçiler, büyük şok yaşadı. Bartın Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama ile gerçek ortaya çıktı.
Yapılan açıklamada Başkan Fırıncıoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu ve gribal enfeksiyon nedeniyle tedavi altına alındığı bildirilen açıklamada, "Kamuoyunda ve bazı basın kuruluşlarında dolaşan Bartın Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun kalp krizi geçirdiği iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Sayın Fırıncıoğlu gribal enfeksiyon ve sıvı kaybı nedeniyle tedavi altına alınmıştır. Sayın Fırıncıoğlu’nun genel sağlık durumu iyi olup, tedavi süreci devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KUZKA’nın onayladığı 3 proje desteklenmeye hak kazandı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı 2025 Yılı Destinasyon Geliştirme Teknik Dayanak Programı kapsamında başvurusu kabul edilen projelerin kıymetlendirme süreçleri tamamlanarak desteklenmeye hak kazanan projeler aşikâr oldu.
2025 Yılı Destinasyon Geliştirme Teknik Dayanak Programı 4. devri kapsamında başvurusu kabul edilen projelerin kıymetlendirme süreçleri tamamlandı. Kıymetlendirme sonucunda 3 proje Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Genel Sekreterliğince onaylanarak desteklenmeye hak kazandı.
18 Şubat 2025 tarihinde ilan edilen "2025 Yılı Destinasyon Geliştirme Teknik Dayanak Programı" 4. periyoduna başvurusu alınan projelerin kıymetlendirme süreçleri tamamlandı. Kıymetlendirme sonucunda Kastamonu’dan 2 ve Sinop’tan 1 proje desteklenmeye hak kazandı. Desteklenecek projeler ile çalışmaları sürdürülen "Destinasyon Geliştirme Sonuç Odaklı Programı" ‘nın bir bileşeni olarak kurgulanan teknik takviye programı kapsamında Kastamonu ve Sinop’ta yer alan turizm destinasyonlarının gelişimine katkı sağlayacak projelere teknik takviye sağlanması amaçlanıyor.
Desteklenmeye hak kazanan projelerin müracaat sahipleri ile Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ortasında en yakın vakitte takviye kontratlarının imzalanması planlanıyor.
KUZKA’nın 2025 Yılı Destinasyon Geliştirme Teknik Dayanak Programı, 7,5 milyon Türk lirası büyüklüğüne sahip bütçesi harcanana kadar müracaat kabulüne açık olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin