Bariyeri geçip karşı şeride geçti: 1 ölü, 2 yaralı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ekim, 2023 16:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Bariyeri geçip karşı şeride geçti: 1 ölü, 2 yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde iki aracın karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saatlerinde Kdz. Ereğli ilçesi girişindeki Belen Sanayi Sitesi mevkisinde yaşandı. Saadettin Gültekin idaresindeki 67 ACV 374 plakalı Ford marka araç, Zonguldak istikametine bölünmüş yolda seyrederken kontrolden çıktı. Bariyerleri aşıp karşı yola geçen araç, Kerim Ç. idaresindeki 67 ACR 403 plakalı Opel marka araçla çarpıştı. Kazada her iki araçta hasar meydana gelirken, Kerim Ç. ile araçta bulunan İsa Ç. yaralandı. Diğer aracın sürücüsü Saadettin Gültekin ise olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sıkıştığı yerden kurtardığı Saadettin Gültekin’in cansız bedenini sağlık ekiplerine teslim etti. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından hayatını kaybeden sürücünün cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Yaralılardan sürücü Kerim Ç.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ndeki tedavileri devam ediyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda 23 nisan coskusu cocuklarin gosterileri ayakta alkislandi 4uZ65Cbn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da 23 Nisan coşkusu: Çocukların gösterileri ayakta alkışlandı

Kastamonu’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklar tarafından coşkuyla kutlandı. Çocukların sahnelediği gösteriler vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.

Kastamonu’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Merkez Spor Salonunda gerçekleştirilen törende çocuklar çeşitli gösteriler yaptı. Renkli görüntülere sahne olan törende, çocukların gösterileri vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı. Törende günün anlam ve önemine binaen konuşan Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, “Sevgili çocuklar; Sizler, milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızın güçlü kollarısınız. Bu bakımdan sizlerin sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeniz, geleceğimizi köklü kültürümüzden ilhamla güçlü bir şekilde kurmanız, bilime, teknolojiye, sanata ve spora gelecekte yön vermeniz, al bayrağımızı en yücelerde dalgalandırmanız en büyük arzumuzdur. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeliyle sizleri, özgürce düşünen, inisiyatif alabilen, kendi toplumunun ve medeniyetimizin değerlerinden beslenen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı, akademik başarılarının yanı sıra, sporda, sanatta, bilim ve teknolojide yetenekli ve değerlerine bağlı gençler olarak yetiştirebilmektir. Böylece bugünün çocukları, yarının gençleri olarak sizler ülkemizin sadece zenginliği değil, gücünün ve değişen potansiyelinin kaynağı olacaksınız” ifadelerine yer verdi.

Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, halkoyunları sahnelendi.

Törene Vali Meftun Dallı, Belediye Başkanı Hasan Baltacı, kurum, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin