Çorum’da hava almak için çıktığı balkondan düşen 16 yaşındaki genç ağır yaralandı.
Olay Bahçelievler mahallesi üzerinde bulunan 5 katlı bir aparmanda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi Sülüklüevler 16. Sokak üzerindeki bir apartmanın 3. Katında ikamet eden O. Ö. (16), hava almak için evlerinin balkonuna çıktı. Bir süre sonra dengesini kaybeden genç 3. kat balkonundan aşağıya düştü. Beton zemine çakılan O. Ö. ağır şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşların yaptığı ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan O.Ö. ambulans ile Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.


Balkondan düşen 16 yaşındaki genç ağır yaralandı
Fenerbahçeli taraftarlar da Galatasaraylıları yalnız bırakmadı
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sokaklara çıkan taraftarlar kutlama yaparken, bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katılması renkli görüntüler oluşturdu.
Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Şampiyonluğun ardından Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kutlamalar yapıldı. İlçe merkezinde bir araya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Kutlamalar sırasında bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katıldığı görüldü. Sarı-lacivertli taraftarlar, uzun yıllardır yaşayamadıkları şampiyonluk sevincini Galatasaray’ın şampiyonluğunda yaşamaya çalıştıklarını ifade etti.
Kutlamalar gece geç saatlere kadar sürerken, bölgede polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı.

