Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Eylül, 2024 08:45 tarihinde yayınlandı
0

Balkondan düşen 16 yaşındaki genç ağır yaralandı

Çorum’da hava almak için çıktığı balkondan düşen 16 yaşındaki genç ağır yaralandı.
Olay Bahçelievler mahallesi üzerinde bulunan 5 katlı bir aparmanda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi Sülüklüevler 16. Sokak üzerindeki bir apartmanın 3. Katında ikamet eden O. Ö. (16), hava almak için evlerinin balkonuna çıktı. Bir süre sonra dengesini kaybeden genç 3. kat balkonundan aşağıya düştü. Beton zemine çakılan O. Ö. ağır şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşların yaptığı ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan O.Ö. ambulans ile Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak sgk heyetinden vali hacibektasogluna ziyaret ryQVAcDL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak SGK heyetinden Vali Hacıbektaşoğlu’na ziyaret

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İhsan Şan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, sosyal güvenlik sisteminin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi. Vali Hacıbektaşoğlu, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşların yaşamındaki önemine vurgu yaparak kurum çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti. Kurum personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyen Hacıbektaşoğlu, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesinin önemine değindi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin