Çorum’da hava almak için çıktığı balkondan düşen 16 yaşındaki genç ağır yaralandı.
Olay Bahçelievler mahallesi üzerinde bulunan 5 katlı bir aparmanda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi Sülüklüevler 16. Sokak üzerindeki bir apartmanın 3. Katında ikamet eden O. Ö. (16), hava almak için evlerinin balkonuna çıktı. Bir süre sonra dengesini kaybeden genç 3. kat balkonundan aşağıya düştü. Beton zemine çakılan O. Ö. ağır şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşların yaptığı ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan O.Ö. ambulans ile Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.


0
Balkondan düşen 16 yaşındaki genç ağır yaralandı
0
0
Amasya’da köy yolunda heyelan
Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.
Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.
Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

