Bolu’da bir dairenin cam balkonunda mahsur kalan baykuş, itfaiye takımları tarafından kurtarılarak tabiata salındı.
Olay, Sümer Mahallesi 2880. Sokak’ta bulunan apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, bir baykuş apartmandaki bir dairenin cam balkonuna girdi. Girdiği yerde sıkışan baykuşu fark eden vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye grupları sevk edildi. İhbar üzerine daireye gelen itfaiye takımları tarafından uzun uğraşlar sonucunda yakalanan baykuş tabiata salındı.


Balkonda mahsur kalan baykuş kurtarıldı
Bayram öncesi Şehit ailelerine vefa ziyareti
Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesinde anlamlı bir vefa ziyareti gerçekleştirdi.
İl Müdürlüğü idarecileri, vatan, bayrak, ezan ve mukaddes değerler uğruna canlarını feda eden şehitlerin emaneti olan ailelerini evlerinde ziyaret etti.
Ziyaretlerde, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olunduğu bir kez daha ifade edildi. Yetkililer, bu toprakları canları pahasına vatan yapan kahraman şehitlerin hatırasının milletin gönlünde daima yaşayacağını vurguladı.
Açıklamada, “Onların geride bıraktığı kıymetli aileleri, devletimizin şefkat eli, milletimizin vefası ve dualarıyla her zaman baş tacımızdır” denildi.
Kurban Bayramı’nın paylaşma, dayanışma ve kardeşlik ikliminde gerçekleştirilen ziyaretlerde, şehitler rahmet, minnet ve dualarla anıldı.

