Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde balık tutmak için Filyos Çayı’nda akıntıya kapılarak kaybolan yaşlı adamın cesedi bulundu.
Olay, ilçenin Yeni Köprü girişinde meydana geldi. Balık tutmak için Filyos Çayı’na giden 75 yaşındaki Yüksel Öztürk, çayda takılı kalan oltasını kurtarmak için suya girmek isteyince çaydan çıkamadı. Öztürk’ten haber alamayan ailesi jandarmaya giderek ihbarda bulundu. Yaşlı adam için arama kurtarma çalışması başlatıldı. Olay yerine Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı Su Altı-Su Üstü Arama-Kurtarma ekipleri ile AFAD sevk edildi. Filyos Çayı’nda metrelerce sürüklenen Yüksel Öztürk’ün cansız bedeni bulundu.
Olay yeri inceleme sonrası Cumhuriyet savcısı tarafından Öztürk’ün cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.


0
Balık tutarken Filyos Çayı’na düşen adamın cansız bedenine ulaşıldı
0
0
Amasra’da çatı yangını: Evlerindeki çifti vatandaşlar kurtardı
Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evin çatısından çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın esnasında evlerinde bulunan çifti vatandaşlar kurtardı.
Amasra ilçesi Kum Mahallesi’nde 6 katlı bir apartmanın çatısında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Alevlerin yükseldiği çatının alt katında yaşayan bir çiftin yardımına ise çevredeki vatandaşlar yetişti. Çifti daireden çıkartan vatandaşlar, yangına müdahale etmeye çalıştı. Çift, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından apartmanın dışına çıkarılırken, yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

