blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2025 04:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bal ve çaydanlık seti çalan zanlı yakalandı

Bartın’da iki farklı iş yerinden bir kavanoz bal ve bakır çay ocağı setini çalan bayan, evvel kameralara akabinde polise yakalandı.
Bartın Orta Mahalle’de dün meydana gelen olayda, bakır eserler satan bir iş yerinin önünden geçen kimliği bilinmeyen bayan, iş yerinde kimse bulunmadığı bir anda tezgahtaki eserlere bakma mazeretiyle dükkana yaklaştı. Gözüne kestirdiği ve yaklaşık 5 bin TL kıymetindeki bakır çaydanlık setini yanındaki bebek otomobiline koyan bayan süratle oradan uzaklaştı. Bir mühlet sonra dükkana gelen iş yeri sahibi çaydanlık setinin olmadığı fark ederek polisi aradı. Bartın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Ofisi grupları İnceleme başlatan gruplar, güvenlik kamera imgelerinden bir bayan tarafından setin çalındığını belirledi.
Kadının eşkal ve kimlik bilgileri için çalışma yürüten takımlar, bugün ise Kemerköprü Mahallesi’nde bulunan ve bal satan bir iş yerinden 1 kavanoz balın çalındığı ihbarını aldı. İhbar üzerine iş yerinde inceleme yapan gruplar, güvenlik kamera imajlarından bayanın eşkalini tespit etti. G.S. isimli bayan, takımlar tarafından yakalanarak emniyete götürdü. Bayanla birlikte çaldığı bal ve çaldanlık setinin de ele geçirildiği öğrenilirken, iş yeri sahiplerinin ise bayandan şikayetçi olduğu belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ağustos, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu Dağı’nda sis etkili oluyor: Görüş mesafesi 25 metre

Türkiye’nin en kıymetli geçiş güzergahlarından biri olan Bolu Dağı geçişinde sis ve hafif yağmur yağışı sebebiyle görüş arası 25 metreye kadar düştü.
İstanbul ile Ankara ortasında köprü vazifesi gören D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde sis ve hafif yağmur yağışı tesirli oluyor. Hafta boyunca tesirli olan sıcak hava tesirini yitirdi. Sıcaklıkların 10 derece birden düştüğü kentin yüksek kesitlerinde sağanak yağış tesirli olmaya devam ediyor. Ağır sis sebebiyle şoförler Bolu Dağı geçişinde dikkatli ilerlemek zorunda kaldı. Karayolları ve trafik takımları, olumsuz hava kaidelerine karşı şoförleri suratlarını düşürmeleri ve takip aralıklarını muhafazaları tarafında uyardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin