Reklam
Reklam
TEMMUZ jpg
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
26 Temmuz, 2024 10:09 tarihinde yayınlandı
0

BAKKA Temmuz Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Bartın’da Gerçekleştirildi

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA), 2024 yılı Temmuz ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Bartın’da düzenlendi. Toplantıya, BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Karabük TSO Başkanı Fatih Çapraz, Ajans Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu ve Ajans personeli katıldı.

Toplantı, Yönetim Kurulu Başkanı Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un gündeme dair bilgilendirme yapmasıyla başladı.

Ardından, Ajans Genel Sekreteri Lutfi Altunsu, önceki dönemlerde yapılan çalışmalar, devam eden projeler ve faaliyetler ile gelecek aylarda planlanan çalışmalar hakkında bir sunum yaptı. Bu sunumda devam eden SOGEP ve BAKAP Programları ile yeni bir program olan SOGEP Anadoludakiler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantının gündem maddeleri arasında yer alan 2024 Çalışma Programı ve bütçe revizyonu ile 2025 yılı Çalışma Programı ve bütçe hazırlıkları görüşüldü. Toplantı sonunda, Yönetim Kurulu üyeleri, emekliliğe ayrılan Ajans Genel Sekreteri Lutfi Altunsu’ya hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda otomobil bariyerlere carpti 2 yarali YkNgYMcj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da otomobil bariyerlere çarptı: 2 yaralı

Çorum’un Alaca ilçesinde otomobilin bariyerlere çarpması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Alaca-Yozgat karayolu Sincan köyü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.E. idaresindeki 50 ABF 652 plakalı Fiat marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde bariyerlere çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan A.C.K. yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve Alaca Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin