karabuk
İmsak 05:47
Güneş 07:11
Öğle 13:06
İkindi 16:16
Akşam 18:51
Yatsı 20:10
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
02 Ağustos, 2017 14:17 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

BAKKA Temmuz ayı toplantısı Zonguldak’ta yapıldı.

Vali Kemal Çeber, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar ve Bartın Valisi Nusret Dirim’in katıldığı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA)Temmuz ayı toplantısı Zonguldak’ta yapıldı. BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı olan Bartın Valisi Nusret Dirim Başkanlığında yapılan toplantıya; Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vali Kemal Çeber, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir ve ajans yetkilileri katıldı. Toplantı, Yönetim Kurulu üyelerinin karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaları ve gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi. Toplantı öncesinde Vali Kemal Çeber ve Bartın Valisi Nusret Dirim, Zonguldak Valisi Ahmet ÇINAR’ ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileğinde bulundular.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
boluda av sezonu sona erdi gQnQQEJy
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Bolu’da av sezonu sona erdi

Bolu’da 2025-2026 Av Dönemi, Merkez Av Komisyonu kararı doğrultusunda 1 Mart 2026 tarihi itibarıyla sona erdi. Av yasağı, Ağustos ayına kadar devam edecek.
Türkiye genelinde olduğu gibi Bolu’da da 2025-2026 Av Dönemi kapsamında, Merkez Av Komisyonu Kararı doğrultusunda 01 Mart 2026 tarihi itibarıyla av sezonu kapandı. Av hayvanlarının üreme ve yavrulama dönemine girdiği belirtilirken, bu dönemde avlanma faaliyetlerine son verilmesi, yaban hayatlarının rahatsız edilmemesi, üreme alanlarının korunması, doğada hassasiyetle hareket edilmesi gerektiği aktarıldı.
Valilikten yapılan açıklamada, 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu’na muhalefet edenlere yasal işlem uygulanacağı aktarıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin