BAKKA Temmuz ayı toplantısı Zonguldak’ta yapıldı. - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Ağustos, 2017 14:17 tarihinde yayınlandı
0
0

BAKKA Temmuz ayı toplantısı Zonguldak’ta yapıldı.

Vali Kemal Çeber, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar ve Bartın Valisi Nusret Dirim’in katıldığı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA)Temmuz ayı toplantısı Zonguldak’ta yapıldı.

BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı olan Bartın Valisi Nusret Dirim Başkanlığında yapılan toplantıya; Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vali Kemal Çeber, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir ve ajans yetkilileri katıldı.

Toplantı, Yönetim Kurulu üyelerinin karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaları ve gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.

Toplantı öncesinde Vali Kemal Çeber ve Bartın Valisi Nusret Dirim, Zonguldak Valisi Ahmet ÇINAR’ ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileğinde bulundular.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz hedefimiz play offlardan sampiyon olarak yeniden super lige donmek Wzrg8fgI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, “İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin