Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mart, 2017 06:51 tarihinde yayınlandı
0

BAKKA lezzet turu başladı

ZONGULDAK’ın lezzet duraklarının tespiti, mekânların puanlanması ve medya iletişim kampanyaları yürütülmesine yönelik bir çalışma olan ‘Zonguldak Lezzet Turu’ çalışması başladı. Hizmet sektörüne yönelik olarak Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından gerçekleştirilen bu çalışmayla Zonguldak’ın markalaşması ve turizm sektörüne katkı sağlanması amaçlanıyor. Zonguldak’a has yöresel lezzetler ile birlikte yerel/yöresel olmayan diğer lezzetleri üreten, satan ve sunan mekânların ve lezzetlerin belirlenmesi ve puanlanması için 10 kişilik Gurme ekibi ve beraberindeki teknik ekip ile birlikte ilk ziyaretlerini gerçekleştirmeye başladılar. Yapılan tadımdan sonra değerlendirmelerini yapacak olan Gurmeler, çalışma boyunca lokantalardan pastanelere, balık restoranlarından kafelere kadar Zonguldak’taki birçok mekâna ziyaret gerçekleştireceklerdir. Gerçekleştirilecek ziyaretlerde sadece mekânlar ve lezzetler değil aynı zamanda hizmet, karşılama, sunum, temizlik vb. unsurlar da değerlendirilecektir. Yapılacak ziyaretlerden sonra çalışmanın sonuçları raporlaştırılarak Zonguldak’ın sahip olduğu yerel lezzetler ve lezzet durakları yerel ve ulusal alanda tanıtılacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
baskan kavakligil tosyamizin insasi icin calismalarimiz ortak akil anlayisiyla surduruyoruz OjA2lDtw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Başkan Kavaklıgil: “Tosyamızın inşası için çalışmalarımız ortak akıl anlayışıyla sürdürüyoruz”

Muhtarlarla bir araya gelerek istişarede bulunan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, “Yerel yönetimin en önemli paydaşları olan muhtarlarımızla kurduğumuz güçlü iş birliği sayesinde, Tosyamızın inşası ve ihyası adına ortak akıl anlayışıyla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz” dedi.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, muhtarlarla bir araya gelerek ilçede yapılması planlanan projeler ve yatırımlar hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdi. Tosya Muhtarlar Derneği’nde düzenlenen toplantıda, ilçenin geleceğine değer katacak çalışmalar masaya yatırıldı. Mahalle ve sokak bazında planlanan projelerin kapsamlı bir şekilde değerlendirildiği buluşmada, muhtarların talep, görüş ve önerileri tek tek dinlenerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda konuşan Başkan Kavaklıgil, “Yerel yönetimin en önemli paydaşları olan muhtarlarımızla kurduğumuz güçlü iş birliği sayesinde, Tosyamızın inşası ve ihyası adına ortak akıl anlayışıyla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen bu istişareler, ilçemizin geleceğine yön verecek hizmetlerin şekillenmesinde önemli katkılar sunmaktadır” dedi.

Toplantının sonunda Tosya Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Ünal Yılmaz, ilçeye katkılarından dolayı Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’e plaket takdim etti. Başkan Kavaklıgil ise ilçede uzun yıllardır özveriyle görev yapan Şehreküstü Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yörük’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantı, nazik ev sahipliği ve samimi misafirperverlikleri için muhtarlara teşekkür edilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin