BAKKA lezzet turu başladı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mart, 2017 06:51 tarihinde yayınlandı
0
0

BAKKA lezzet turu başladı

ZONGULDAK’ın lezzet duraklarının tespiti, mekânların puanlanması ve medya iletişim kampanyaları yürütülmesine yönelik bir çalışma olan ‘Zonguldak Lezzet Turu’ çalışması başladı. Hizmet sektörüne yönelik olarak Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından gerçekleştirilen bu çalışmayla Zonguldak’ın markalaşması ve turizm sektörüne katkı sağlanması amaçlanıyor. Zonguldak’a has yöresel lezzetler ile birlikte yerel/yöresel olmayan diğer lezzetleri üreten, satan ve sunan mekânların ve lezzetlerin belirlenmesi ve puanlanması için 10 kişilik Gurme ekibi ve beraberindeki teknik ekip ile birlikte ilk ziyaretlerini gerçekleştirmeye başladılar. Yapılan tadımdan sonra değerlendirmelerini yapacak olan Gurmeler, çalışma boyunca lokantalardan pastanelere, balık restoranlarından kafelere kadar Zonguldak’taki birçok mekâna ziyaret gerçekleştireceklerdir. Gerçekleştirilecek ziyaretlerde sadece mekânlar ve lezzetler değil aynı zamanda hizmet, karşılama, sunum, temizlik vb. unsurlar da değerlendirilecektir. Yapılacak ziyaretlerden sonra çalışmanın sonuçları raporlaştırılarak Zonguldak’ın sahip olduğu yerel lezzetler ve lezzet durakları yerel ve ulusal alanda tanıtılacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
is arkadasini bicaklayarak oldurdu bjuH8X8s
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

İş arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Samsun’da bir iş yerinde iki çalışan arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Olay, Atakum ilçesi Yenimahalle Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aynı restoranda çalışan Eren Bakır (31) ile Haşim Y. (22) arasında gündüz saatlerinde iş yerinde küfürleşmeden kaynaklı tartışma yaşandı. Akşam saatlerinde tekrar karşılaşan ikili arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Haşim Y., Eren Bakır’ı bıçakla ağır yaraladı.

Ağır yaralanan Eren Bakır kaldırıldığı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından şüpheli, suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin