BAKKA lezzet turu başladı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mart, 2017 06:51 tarihinde yayınlandı
0
0

BAKKA lezzet turu başladı

ZONGULDAK’ın lezzet duraklarının tespiti, mekânların puanlanması ve medya iletişim kampanyaları yürütülmesine yönelik bir çalışma olan ‘Zonguldak Lezzet Turu’ çalışması başladı. Hizmet sektörüne yönelik olarak Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından gerçekleştirilen bu çalışmayla Zonguldak’ın markalaşması ve turizm sektörüne katkı sağlanması amaçlanıyor. Zonguldak’a has yöresel lezzetler ile birlikte yerel/yöresel olmayan diğer lezzetleri üreten, satan ve sunan mekânların ve lezzetlerin belirlenmesi ve puanlanması için 10 kişilik Gurme ekibi ve beraberindeki teknik ekip ile birlikte ilk ziyaretlerini gerçekleştirmeye başladılar. Yapılan tadımdan sonra değerlendirmelerini yapacak olan Gurmeler, çalışma boyunca lokantalardan pastanelere, balık restoranlarından kafelere kadar Zonguldak’taki birçok mekâna ziyaret gerçekleştireceklerdir. Gerçekleştirilecek ziyaretlerde sadece mekânlar ve lezzetler değil aynı zamanda hizmet, karşılama, sunum, temizlik vb. unsurlar da değerlendirilecektir. Yapılacak ziyaretlerden sonra çalışmanın sonuçları raporlaştırılarak Zonguldak’ın sahip olduğu yerel lezzetler ve lezzet durakları yerel ve ulusal alanda tanıtılacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
emekli ogretmen evinde olu bulundu yyNXHOv6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Olay, Daday ilçesi Çölmekçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan emekli müzik öğretmeni Ali Özcan’dan (69) haber alamayan komşuları, şüphe üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, 69 yaşındaki Ali Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi morga kaldırılan Özcan’ın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Özcan’ın kesin ölüm sebebinin ise otopsi incelemesi neticesinde kesinleşeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin