Reklam
Reklam
67654e1888540
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
20 Aralık, 2024 14:00 tarihinde yayınlandı
0

BAKKA 2024 Yılı Son Toplantısı Karabük’te Gerçekleştirildi

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2024 yılı Aralık ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Karabük Öğretmenevi’nde yapıldı. Toplantıya, BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nun yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Karabük TSO Başkanı Fatih Çapraz, Ajans Genel Sekreter V. Mehmet Çetinkaya ve Ajans personeli katıldı.

Toplantıda, Ajans Genel Sekreter V. Mehmet Çetinkaya tarafından bir önceki toplantının değerlendirilmesi ve devam eden çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, stratejik konular ve lobi faaliyetleri, mali ve teknik destekler ile sonuç odaklı program faaliyetleri gibi önemli gündem maddeleri ele alındı.

Katılımcılar, Ajansın bölgesel kalkınmaya yönelik projeleri ve faaliyetleri üzerine değerlendirmelerde bulunarak önümüzdeki dönem için planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Toplantı, gelecek aylarda yapılacak faaliyetlerin detaylı bir şekilde ele alınmasının ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin