BAKKA 2024 Yılı İlk Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı - Karabük Haber Postası
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
24 Ocak, 2024 15:16 tarihinde yayınlandı
0
0

BAKKA 2024 Yılı İlk Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2024 yılı Ocak Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Bartın’da yapıldı.

Toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı Vali Mustafa Yavuz, Yönetim Kurulu Üyeleri Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan ve Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ile Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları, Ajans Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu ve Ajans personeli katıldı.

420969545 779769567520705 2270405228942554470 n jpg

Önceki dönemlerde yapılan çalışmaların görüşülmesi ile başlayan toplantıda, Ajans tarafından desteklenen projeler ve gelecek aylarda yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

420963376 779769454187383 4732563934373909121 n jpg

2024-2026 Sonuç Odaklı Program Yönetim Planları Yönetim Kurulu Üyelerinin onayına sunulduğu toplantı, Ajansın önümüzdeki dönem insan kaynakları politikasının görüşülmesinin ardından son buldu. (Yusuf Korkmaz)

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesi sorusturmasi buyuyor chpli meclis uyesi ve iki isim daha gozaltinda SUVh6evy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi soruşturması büyüyor: CHP’li meclis üyesi ve iki isim daha gözaltında

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen ‘icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında belediye binasında arama çalışmaları devam ederken gözaltına 3 kişi gözaltına alındı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler de belli oldu. Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin