Bakan Uraloğlu'nun Sözü Havada Kaldı..! - Karabük Haber Postası
6746d8c6289c7
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
27 Kasım, 2024 11:35 tarihinde yayınlandı
0
0

Bakan Uraloğlu’nun Sözü Havada Kaldı..!

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinden önce Karabük’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, KARDEMİR Kavşağı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, kavşakta ufak tefek bazı düzenlemeler yapılacağını açıklamıştı. Ancak aradan geçen sürede kavşakta herhangi bir düzenleme yapılmaması tepki çekti.

31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’ya destek vermek için Karabük’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karabük’lülerin büyük tepkisini çeken Kardemir Kavşağı ile ilgili  yaptığı bir açıklamasında  Kardemir Kavşağı’nda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vermiş ve kavşakta ufak tefek bazı düzenlemeler yapılacağını belirterek, “Onları da hayata geçirdikten sonra bu kavşak inşallah, Allah razı olsun bak buraya kütleler koyulmadan işte büyük köprüler koyulmadan da çözüldü lafını biz Karabük’ten duyacağız.” şeklinde konuşmuştu.

Bakan Uraloğlu’nun ziyaretinin ardından aylar geçmesine rağmen Kardemir Kavşağı’nda herhangi bir çalışma yapılmaması vatandaşların tepkisini çekerken, “Bunların hepsi seçim vaadiymiş, seçimler geçince hepsi yalan oldu”  şeklinde yorumların yapılmasına neden oldu.

Vatandaşlar yaptıkları açıklamada; Kardemir Kavşağı yapıldı, yapılan proje sürücülerin kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramadı. Karabük’ün girişi çıkışı adeta arap saçına döndü, sürücüler bu kavşağa halen daha alışamadığı için giriş çıkışları karıştırıyor, hatta ufak tefek kazalar meydana geliyor. Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bu kavşakta ufak tefek düzenlemeler yapılacağını söylemişti. Aradan aylar geçmesine rağmen kavşakta herhangi bir düzenleme yapılmadı. Ya bakan talimat vermedi, ya da bakanının sözünü Karayolları Bölge Müdürlüğü takmıyor. Burada gerekli düzenlemelerin bir an önce yapılması gerekiyor.” dediler.

BAKAN URALOĞLU NE DEMİŞTİ?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Şubat 2024’de Karabük’e yaptığı ziyarette Kardemir kavşağı ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi:  “Haftasonu kara yollarından arkadaşlarımı buraya gönderdim. Gerek dronelarla beraber bütün oradaki sirkülasyonu izlediler. Gerekçe de sürücü davranışlarına baktılar. O anlamda orada ufak tefek bazı düzenlemeler yapmamız gerekiyor. Onları da hayata geçirdikten sonra bu kavşak inşallah, Allah razı olsun bak buraya kütleler koyulmadan işte büyük köprüler koyulmadan da çözüldü lafını biz Karabük’ten duyacağız.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondaki cig ani cep telefonu kamerasina yansidi H8NWwz7K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’daki çığ anı cep telefonu kamerasına yansıdı

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde bugün meydana gelen çığ, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada “Son Yaylacı” ismiyle bilinen içerik üreticisi Soner Sevinç tarafından görüntülenen çığ anı dikkat çekti.

Çaykara ilçesi Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde geçtiğimiz günlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte, dik yamaçta biriken kar kütlesi zayıf noktadan koparak aşağı doğru hareket etti. Büyük bir gürültüyle kayan kar kütlesi, izleyenlere hem heyecan hem de görsel anlamda etkileyici anlar yaşattı.

Olayda herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, çığ riskinin bölgede devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin