Reklam
Reklam
bakan uraloglundan ptt binasina yapilan saldirida hayatini kaybedenler icin taziye mesaji chzSUwKS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Ocak, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
0

Bakan Uraloğlu’ndan PTT binasına yapılan saldırıda hayatını kaybedenler için taziye mesajı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize’de PTT binasına yapılan taarruz sonucu 2 kişinin hayatını kaybetmesi üzerine başsağlığı iletisi yayınladı.

Olay, merkeze bağlı Mermerdelen Mahallesi’nde bulunan PTT Başmüdürlüğü binasında 17.00 sularında meydana geldi. Alınan bilgiye nazaran, kimliği meçhul saldırgan, babasına ilişkin kartı almak için binaya giriş yaptı. Görevlilerin kendisine teslim edilemeyeceğini ve babasının kendisinin gelmesinin gerektiğini söylediği saldırgan olay yerinde görevlilerle tartışmaya başladı. Tartışmanın akabinde belinden silahını çıkartan şahıs ateş etti. Şahıs, PTT Müdür Vekili Selim Okumuş ve Paklık Vazifelisi Ömer Beyazıt’ı vurarak ağır yaraladı. Kimliği belgisiz saldırgan, gerçekleştirdiği atağın akabinde olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan 2 çalışan, kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti. Polis grupları saldırıyı gerçekleştiren şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Bakan Uraloğlu başsağlığı diledi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Rize’de PTT çalışanlarımıza yönelik gerçekleştirilen menfur atak sonucunda iki çalışanımızın hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendik. Bu hain hücumda hayatını kaybeden bedelli çalışanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Faillerin adalet önünde hesap vermesi için süreci yakından takip ediyoruz. PTT topluluğumuzun ve aziz milletimizin başı sağ olsun” sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin