Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bakan Uraloğlu, bayramlaşma programları için memleketi Trabzon’da

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı dönüşü sürücülere uyarılarda bulunarak, “Mutlaka dönüş yolunda acele etmeden, zamanında yola çıkarak, varacağımız yerlere varalım istiyorum. 81 ilimizde bütün tedbirleri almış durumdayız” dedi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bayram ziyaretleri için geldiği memleketi Trabzon’da ailesi ve akrabalarını ziyaret etti. Düzköy ilçesinde babası Ali Uraloğlu’nun elini öperek bayramlaştıktan sonra Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Bakan Uraloğlu, belediye binasında düzenlenen bayramlaşmaya da katıldı. Bayramlaşma programının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Uraloğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak bütün taşıma modlarında, hava, karayolu, ulaşım olsun yakından takip etiklerini belirterek, “Bütün ülke genelinde suhuletle, huzur içinde geçirdiğimiz bayram var. Biz de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak bütün taşıma modlarında, hava, karayolu, ulaşım olsun yakından takip ediyoruz. Çok şükür önemli problemimiz yok. Mutlaka dönüş yolunda trafik tekrar yoğunlaşacaktır. Pazar günü için İçişleri Bakanlığımızla koordineli, ağır taşıtların belli güzergahlarda trafiğe çıkmamaları noktasında 1 günlük önlem aldık; o da işimizi birazcık daha rahatlatacaktır. Mutlaka dönüş yolunda acele etmeden, zamanında yola çıkarak, varacağımız yerlere varalım istiyorum. 81 ilimizde bütün tedbirleri almış durumdayız. Trabzon’da da bayram boyunca belli etkinliklerimiz, ziyaretlerimiz olacak. Bayramımız doya doya, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak; özellikle Ramazan Bayramı manevi değerlerimizin yükseldiği, Ramazan’ın sonunda bayram sevincini yaşadığımız günlerdeyiz. Tüm milletimizin bayramı mübarek olsun” dedi.
Bakan Uraloğlu daha sonra AK Parti İl Başkanlığı tarafından Meydan Parkı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katılarak partililer ve hemşehrileriyle bayramlaştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Ordu’da yeni gölet

Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler’in hem kuraklığa karşı tedbir almak hem de tarım, hayvancılık ve turizme hizmet etmesi gayesiyle çalışmalarını başlattığı Gölköy Uluvahta Yayla Göleti’nde sona gelindi. Gölette incelemelerde bulunan Lider Güler, "Çok taraflı ve çok işlevli bir göleti Ordu’muza kazandırdığımız için memnunuz. Burası Giresun’un, Tokat’ın ve Sivas’ın tercih ettiği bir yer olacak" dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Gölköy ilçesine bağlı Uluvahta Yaylası’nda inşa edilen göleti turizme kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi grupları göl ve etrafında kamelya suramı, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarına ise aralıksız devam ediyor.
Gölköy Uluvahta Yayla Göleti’nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler, Uluvahta’ya kazandırılan göletin bölgenin cazibe merkezlerinden bir tanesi olacağını söyledi.

"Gölköy’e yeni bir hoşluk katacak"
Göletin tarımdan turizme çok taraflı bir çalışma olduğunu, mümkün yangınlarda itfaiye ve helikopter için su kaynağı olacağını aktaran Lider Güler, şöyle konuştu:
"19 ilçemizin 19’u da birbirinden hoş. Gölköy Uluvahta’da tam bir tabiat olağanüstüsü. Yayladaki alan daha önce boş bir alandı. Uluvahta Yayla Göleti ile bu alanı çok daha hoş bir alana çevirdik. Burası hem piknik alanı hem şenlik alanı tıpkı vakitte kış şenliklerinde de donması ile adeta bir buz pistine dönüşüyor. Burası Giresun’un, Tokat’ın ve Sivas’ın tercih ettiği bir yer. Münasebetiyle burası artık hem balık tutulan, hoş vakit geçirilebilecek ve dingin su sporları yapılacak bir alan olacak. Etraf düzenlemeleri ile de burası çok daha hoş olacak ve Gölköy’ümüzün hoşluğuna hoşluk katacağız. Bir öteki yandan da mümkün bir yangında helikopterlerin ve itfaiyelerin su almasına imkan sunacağız. Bu manada da çok hoş bir kaynak olacak. Çok taraflı ve çok işlevli bir göleti Ordu’muza kazandırdığımız için memnunuz, güzel olsun."

Bizi sosyal medyadan takip edin