Reklam
Reklam

Bakan Tunç Devrek’i ziyaret etti

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ağustos, 2024 00:45 tarihinde yayınlandı
0

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Devrek’e geldi,

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Devrek’e gelerek Karşıyaka Mahallesini ziyaret ederek protokol ve vatandaşlarla bilgi alışverişinde bulundu.

İlçe Kaymakamı Muhammed Evlice, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Tunç ilçeye bağlı Karşıyaka Mahallesi Muhtarlığında kendisini karşılayanlarla çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunurken, İlçe Başkanı Ulupınar, ziyaretlerinden dolayı Bakan Yılmaz Tunç’a teşekkürlerini sundu.

Vatandaşlarımız ile de bir araya gelerek sohbet eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un ziyaretinde, İlçe Kaymakamımız Muhammed Evlice, Belediye Başkan Yardımcımız Özcan Özmekik, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Cinbir, Belediye Meclis Üyeleri, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Vedat Çıtlık, daire amirleri ve vatandaşlar yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te büyükler için dev sosyal yaşam merkezi yükseliyor

karabukte buyukler icin dev sosyal yasam merkezi yukseliyor HmjelBwT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük Belediyesi ile hayırsever Yücel Özçelik iş birliğinde yapımı sürdürülen “Yücel-Recep Özçelik Aktif Yaş Alma Merkezi” hızla yükseliyor. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, inşaat alanında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hayırsever Yücel Özçelik tarafından, vefat eden eşi Recep Özçelik’in anısını yaşatmak amacıyla yaptırılan merkezin, kentte yaşayan ileri yaştaki vatandaşlara sosyal ve sağlıklı bir yaşam alanı sunması hedefleniyor.

Yaklaşık 3 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bin metrekare kapalı kullanım alanına sahip iki katlı merkezde; okuma salonu, oyun salonu, çok amaçlı etkinlik alanları ve 70 metrekarelik açık hava bölümü yer alacak. Ayrıca pilates salonu, psikolojik danışmanlık hizmetleri ile fizyoterapi desteği de merkez bünyesinde sunulacak.

İncelemelerin ardından açıklama yapan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, büyüklerin toplumun en önemli değerleri olduğunu belirterek, “Büyüklerimizin tecrübesi ve varlığı şehrimizin en büyük zenginliğidir. Tamamlandığında bu merkez, kıymetli büyüklerimizin akranlarıyla bir araya gelip sosyalleşebileceği, sağlığını koruyabileceği ve kaliteli vakit geçirebileceği çok yönlü bir yaşam alanı olacak. Projenin her aşamasını titizlikle takip ediyoruz” dedi.

Merkezin manevi yönüne de dikkat çeken Çetinkaya, “Bu projeyi bizim için daha anlamlı kılan, hayırseverimiz Yücel Özçelik’in vefat eden eşi Recep Özçelik’in hatırasını yaşatacak olmasıdır. Şehrimize böylesine kalıcı ve anlamlı bir eser kazandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum. Amacımız bu değerli yatırımı en kısa sürede tamamlayarak büyüklerimizin hizmetine sunmaktır” ifadelerini kullandı.

Belediye ekiplerinin yoğun şekilde çalışmalarını sürdürdüğü merkezin, çevre düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından kısa süre içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin