Reklam
Reklam
6766b76b277d6
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
21 Aralık, 2024 15:42 tarihinde yayınlandı
0

Bakan Tekin Safranbolu’daydı

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Safranbolu’da incelemelerde bulundu.

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Safranbolu, eğitim alanlarındaki çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Bunlardan biri Kalealtı İlköğretim Okulu’nun “Eğitim ve Kent Tarih Müzesi”ne dönüştürülme süreci oldu. Bir diğeri de Cemil Meriç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin restorasyon çalışmalarının hızla devam etmesiydi. Bu iki tarihi binanın yenilenme sürecini inceleyen Bakan Tekin, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İnceleme çalışmalarına Karabük Valisi Mustafa Yavuz eşlik ederken, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve D. Ali Keskinkılıç, hayırsever iş insanı Şefik Yılmaz Dizdar, Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Şenol Ayyıldız ile Bakanlık yetkilileri de hazır bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
atakumda operasyonda silah ve uyusturucu ele gecirildi rI9TSBRz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Atakum’da operasyonda silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Samsun’un Atakum ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ruhsatsız silahlar, fişekler ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi, aranan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda bir ikamette arama yapıldı. Yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 157 adet tabanca fişeği, 5 adet şarjör, 50 adet kurusıkı fişek, 0,12 gram esrar maddesi, 0,54 gram taş kokain ve 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Operasyonda, basit yaralama suçundan kesinleşmiş adli para cezası ile arandığı tespit edilen 1 şüpheli hakkında ruhsatsız silah bulundurmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin