Reklam
Reklam
proje1111
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
09 Kasım, 2025 13:47 tarihinde yayınlandı
0

Bakan Kurum’dan Karabük’te Devam Eden Projelerde İnceleme

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı  Murat Kurum, bir dizi ziyaret ve inceleme programı kapsamında Karabük’e geldi.

Bakan Kurum, ilk olarak  Soğuksu Mahallesi’nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı süren konut projelerini yerinde inceledi.

İncelemelerde Bakan Kurum’a; Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.

Proje alanında örnek daireyi gezen ve yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Bakan Kurum, konutların planlanan takvim doğrultusunda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi yönünde talimat verdi.

Bakan Kurum, daha sonra  Cuma Pazarı bölgesine geçerek Karabük Belediyesi tarafından hayata geçirilecek proje alanında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan proje hakkında bilgi alan Kurum, çalışmanın şehir merkezine sosyal ve ekonomik canlılık kazandıracağını vurguladı.

Programına  Kent Meydanı ve Millet Bahçesi Projesi incelemeleriyle devam eden Bakan Murat Kurum, inşaatında sona gelinen projede yürütülen çalışmaları yerinde değerlendirdi. İncelemelere Vali Mustafa Yavuz, Milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve yüklenici firma yetkilileri de katıldı.

Yaklaşık 79 bin metrekare alana sahip proje kapsamında; 15 dükkândan oluşan ticari alan, nikh salonu, kitap kafe, çocuk oyun alanları, spor sahaları, kaykay pisti, açık hava masa tenisi alanı, konser ve sinema etkinlik alanı, anıt meydanı, çardaklar ve seyir terası yer alıyor.

Projenin yüzde 90’ının tamamlandığını belirten Bakan Kurum, Karabük Kent Meydanı ve Millet Bahçesi’nin şehre kazandıracağı sosyal, kültürel ve sportif imkânların önemine dikkat çekti. Kurum, yaptığı açıklamada, “Çalışmalar planlandığı şekilde ilerliyor. Kent Meydanı ve Millet Bahçesi tamamlandığında Karabük, modern, yeşil ve çok yönlü bir yaşam alanına kavuşacak” ifadelerini kullandı

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda 2 supheli tutuklandi xskeQ8Yk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Samsun’da narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Atakum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen M.A. (39) ve H.Ö. (38) isimli şahısların kullandığı ikamete operasyon düzenlendi.

İkamette yapılan aramalarda 4 bin 15 adet sentetik ecza, 9,80 gram kokain, 1 gram esrar ve 1 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen M.A. ve H.Ö., çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin