Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Ağustos, 2023 10:46 tarihinde yayınlandı
0

Bakan Koca, “Depremin üzerinden 6 ay geçti, 1 milyon 123 bin 211 depremzedeye sağlık hizmeti verildi”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin üzerinden 6 ay geçtiğini belirterek “1 milyon 123 bin 211 depremzedeye sağlık hizmeti verilmiş durumda.” dedi.

Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Depremin üzerinden 6 ay geçti. 1 milyon 123 bin 211 depremzedeye sağlık hizmeti verilmiş durumda. 42.295’i küçük, orta ve büyük (ABC grubu) ameliyatlar olmak üzere 73.876 ameliyat gerçekleştirildi. Halen hastanelerimizde yatan 617 depremzede hastanın tedavisi devam ediyor. Hastalarımıza tekrar geçmiş olsun diyor, aramızdan ayrılanları rahmetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kadin kuaforlerinde bayram mesaisi QOfisyFT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Kadın kuaförlerinde bayram mesaisi

Bolu’da kuaför ve güzellik salonları randevulu sistemle yoğun bayram mesailerini sürdürüyor.

Kurban Bayramına bir gün kala artan talepleri karşılamaya çalışan kuaför ve güzellik salonları, hizmetlerin daha düzenli yürütülmesi ve sıkışıklık yaşanmaması amacıyla randevulu çalışmaya ağırlık verdi. Kentte 10 yıldır kuaförlük yapan Ethem Gümüş, bayram haftasında kadın kuaförlerinin de erkek berberleri kadar yoğun bir mesai harcadığını söyledi.

Yoğunluğun daha kontrollü ilerlemesi ve müşteri mağduriyeti yaşanmaması için randevulu sistemi tercih ettiklerini belirten Gümüş, “Özellikle bayram haftalarında, arife günü gece saatlerine kadar çalışıyoruz. Yoğun bir bayram haftası geçiriyoruz. O yüzden randevulu sistemi daha çok kullanıyoruz, sıkışma olmasın diye” ifadelerini kullandı.

“Şu an randevulu sistemle daha dikkatli ve düzenli geçiyor”

Gümüş, müşterilerin genellikle dip boyası, saç kesimi, keratin bakımı ile kaş ve bıyık alımı işlemlerine talep gösterdiğini dile getirerek, fiyatların ombrede 5 bin, keratin bakımında ise 2 bin liradan başladığını kaydetti.

Önceki yıllarla kıyaslandığında yoğunluğun bir miktar azaldığına işaret eden Gümüş, “Eski bayramlarda daha fazla yoğunluğumuz oluyordu. Eskiden tabii randevulu sistem yoktu. Şu an randevulu sistemle çalışmalarımız daha dikkatli ve daha düzenli geçiyor” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin