Bakan Işıkhan, tarım işçilerinin çocuklarıyla buluştu - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Eylül, 2024 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Bakan Işıkhan, tarım işçilerinin çocuklarıyla buluştu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Düzce’de tarım işçilerinin çocuklarının eğitim aldığı okulu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Düzce’ye geldi. Bakan Işıkhan, Düzce’ye fındık toplamak için Şırnak, Mardin, Diyarbakır, Hakkari, Gaziantep gibi Doğu ve Güneydoğu illerinden gelen kişilerin çocuklarının eğitim aldığı Cumayeri Reyhan Turan İlkokulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerin gösterileriyle karşılanan Bakan Işıkhan, sınıflara girerek çocuklarla sohbet etti. Çocuklara hayallerindeki mesleği soran Işıkhan, kendisinin de Mardin’de doğduğunu ve zor zamanlar geçirdiklerini anlattı. Işıkhan, çocuklara hediyeler de takdim etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xxxx 1
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
24 Nisan, 2026 13:05 tarihinde yayınlandı
0
0

Ovacık’ta Kırsal Kalkınma Projesi tanıtıldı

Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ovacık İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde Ovacık ilçesinde Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi çerçevesinde proje tanıtım toplantısı ile çok paydaşlı platformun oluşturulmasına yönelik bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Ovacık Kaymakamı Öznur Güler Kıyak, Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin ve Karabük  İl Tarım ve Orman  Müdürü Yasin Önder katıldı.

Gerçekleştirilen programda, proje kapsamında ilçede hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar, hedefler ve uygulama aşamaları hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verildi.  Bunun yanı sıra kamu kurumları, yerel yönetimler, üretici temsilcileri ve ilgili diğer paydaşlar arasında iş birliğinin geliştirilmesi amacıyla kurulması öngörülen çok paydaşlı platform üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca, kırsal dezavantajlı bölgelerin kalkınmasına katkı sağlanması, yerel potansiyelin daha verimli kullanılması ve kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesinin önemi vurgulandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin