Reklam
Reklam
bakan goktas tanju ozcana sert tepki gosterdi masum insanlara yapilan zulumlerden hic utanmiyor musunuz OYgbZLXS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ocak, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
0

Bakan Göktaş, Tanju Özcan’a sert tepki gösterdi: “Masum insanlara yapılan zulümlerden hiç utanmıyor musunuz”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Suriyelilere yönelik yaptığı uygulamaların hukuksuz olduğunu söz eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş sert reaksiyon gösterdi. Bakan Göktaş, “Çıkmış yayına yaptığı hukuksuzlukları kasıla kasıla gurur duyarak anlatıyor. Suriyelilere yaptığı zulmü utanmadan lisana getiriyor” dedi.

Bolu’da AK Parti’nin 8’inci Olağan Kongresi 17 Temmuz Spor Salonu’nda yapıldı. Kongreye Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, ilçe belediye başkanları ile parti teşkilatlarının üyeleri ve partililer katıldı. Tek adayın girdiği kongrede Suat Güner yeniden il başkanı seçildi. Salonu dolduran partililer sloganlar söyleyerek Lider Suat Güner’e dayanak oldu.

“23 yılda Bolu’ya yaklaşık 70 milyar liralık yatırım gerçekleştirildi”

Kongrede konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “23 yılda Bolu’ya yaklaşık 70 milyar liralık yatırım gerçekleştirildi. Aile ve Çalışma Bakanlığı olarak bu şehre yaklaşık 2 milyar lira yatırım yaptık. Bayan, çocuk, engelli, yaşlı hiçbir vatandaşımızı ihmal etmedik. Aile yapısını korumak ve güçlendirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sağlıklı ve güçlü ailelerle yarınlarımıza umutla bakıyoruz. Bayanların her alanda katkı sağlamasına öncülük ettik. Çocuklarımızı koruduk, engellilerimize dayanak olduk. Şehit yakınlarımız ve gazilerimizin hayatını kolaylaştırmak için gece gündüz demeden çalıştık. Pahalı arkadaşlar, Türkiye bugün güçlü bir istikrarın, mazlumların umudu olmanın ve daha ileriye yürüyen bir ülkenin ismidir. Herkes bilsin ki artık vakit Türkiye’nin vaktidir. Birlik ve beraberlik içinde Türkiye Yüzyılı amaçlarımıza ulaşacağız” dedi.

“Kasıla kasıla gurur duyarak anlatıyor”

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın katıldığı bir programda kentteki Suriyelilere yönelik aldıkları kararların hukuksuz olduğu istikametindeki açıklamalarına reaksiyon gösterdi. Bakan Göktaş, “Kendini Türkiye Cumhuriyeti’nden daha büyük gören adamlar var. Kanun kural tanımam diyen adamlar var. Bunlardan biri de Bolu’da. Çıkmış yayına yaptığı hukuksuzlukları kasıla kasıla gurur duyarak anlatıyor. Suriye’nin yaptığı zulmü utanmadan lisana getiriyor. Soruyorum, Sednaya Hapishanesi’nde azapları hiç gördü mü? Onları görünce bir şey hissetti mi? Sanki ne hissetti? Pak insanlara yapılan zulümlerden hiç utanmıyor musunuz? Soruyorum kardeşlerim. Türkiye Cumhuriyeti’nin milletimizin kucak açtığı kardeşlerimize yapılan bu zulme kim son verecek? Bolu’nun hoş insanları son verecek. Kim son verecek AK Parti teşkilatları son verecek. Daima birlikte son vereceğiz. Bütün dünya Suriyeli kardeşlerimizle sırtını dönerken Cumhurbaşkanımızın uğraşlı liderliği ile biz onlara ensar olduk. Birileri popülizm yaparken temiz kardeşlerimizin yüzünden siyaset yaparken biz siz kederlerine derman oldunuz. Hamdolsun bugün Suriye özgürlüğüne kavuştu. Türkiye’ye sığınan kardeşlerimiz Baas rejiminin devrilmesinden sonra ülkelerine dönüyor. Rabbimizden dileğimiz inşallah Filistinli bayanların da çocuklarında en kısa müddette özgürlüklerine kavuşmalarıdır. Bunun için uğraş etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda galatasaray taraftarlar sokaklari bayram yerine cevirdi cqsZWxdR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da Galatasaray taraftarlar sokakları bayram yerine çevirdi

Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Çorum’da ve Alaca ilçesinde binlerce taraftar sokaklara döküldü. Kadeş Barış Meydanı ve şehrin ana caddelerinde bir araya gelen her yaştan vatandaş, şampiyonluğu meşaleler ve tezahüratlarla kutladı.

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyonluğunu garantilemesiyle Çorum’da ve Alaca ilçesinde taraftarlar maçın bitiş düdüğüyle birlikte ellerindeki bayraklar ve formalarla sokaklara akın etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, kutlamaların merkezi olan Kadeş Barış Meydanı’nda marşlar eşliğinde doyasıya eğlendi. Şehrin en işlek caddelerinde yüzlerce araçla konvoylar oluşturuldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, bayraklarla süslenen araçlarıyla şehir turu attı.

“İyi ki Galatasaraylıyız”

Maç sonrasında sokağa çıkarak kutlamalara katılan Cüneyt Çeltek, “Çok mutluyuz şu anda duygularımı anlatamıyorum. İyi ki Galatasaraylıyız. Çok teşekkür ediyorum babama anneme. Ben babadan Galatasaraylıyım. Evlatlarımda benimle birlikte bu takımı tutuyorlar. Tüm Galatasaray oyuncularına ve camiasına bizlere bu duyguyu yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“İlklerin takımı Galatasaray”

Büyük sevinç yaşadığını ifade eden Engin Sadık Öz de, “Bu sene oğlumun 4. şampiyonluğu, doğdu doğalı şampiyonluk kutluyor. Seneye inşallah 5. şampiyonluğu kutlayacağız üst üste. İlklerin takımı Galatasaray. Alkışlayalım” diye konuştu.

“Seneye 5. kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz” diye konuştu.

Dört kez üst üste şampiyon olmanın bir kez daha gururunu yaşadığını söyleyen UltrAslan Taraftar Grubu Çorum Koordinatörü olan Mustafa Dalkıç ise, “Gururluyuz ve mutluyuz dört sene üst üste şampiyon olmanın gururu bir kez daha yaşıyoruz. Seneye beşinci kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz. İnşallah Avrupa’da aynı başarıyı gösterip şampiyonlar liginde güzel yerlere gelmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin