karabuk
İmsak 06:04
Güneş 07:29
Öğle 13:08
İkindi 16:07
Akşam 18:37
Yatsı 19:57
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Ağustos, 2025 15:54 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bakan Göktaş, Karabük’te gençlerin nikah şahidi oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Karabük’te evlilik öncesi eğitim programına katılan bir çiftin nikâh töreninde şahitlik yaptı.

Bir dizi ziyaretler kapsamında Karabük’e gelen Bakan Göktaş, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yı makamında ziyaret ederek kentte yürütülen sosyal hizmet projeleri ve geleceğe yönelik iş birlikleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından yürüyerek Kemal Güneş Caddesi’ndeki AK Parti İl Başkanlığı’na geçen Göktaş, burada vatandaşlarla sohbet etti. İl başkanlığında teşkilat mensuplarıyla toplantı yapan Bakan Göktaş, Evlilik Kredisinden faydalanan Fatmanur Satuk ile Yasin Özdal çiftinin nikâh törenine katıldı.

Nikâh şahidi olan Göktaş, "Siz de iki gün boyunca evlilik öncesi eğitim programına katıldınız. Aynı zamanda belediyemizin de çok farklı katkıları oldu. Aile Yılı’nda çok güzel bir çiftimizin evlilik törenini, evlilik akdini hep birlikte gerçekleştirmekten büyük mutluluk ve gurur duydum. İki gencimizi tekrar tebrik etmek istiyorum. Evlilik birlikte büyütülür, birlikte beslenir; tıpkı bir çiçek gibidir. Ve bu evliliğin de güzel yarınlara benzer olacağına yürekten inanıyorum. Bir kez daha ‘Hayırlı, uğurlu olsun’ demek istiyorum" diyerek genç çifte mutluluklar dileyip evlilik cüzdanını takdim etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak sahilinde çöp tepkisi

Zonguldak kent merkezinde dalgalarla birlikte kıyıya vuran plastik atıklar çevre kirliliği oluşturdu.
Sahil şeridinde yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlar, denizden gelen pet şişe, kapak ve boş kutu gibi atıkların oluşturduğu manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. Kıyı şeridinin çöplerle kaplanmasına tepki gösteren vatandaşlar, kirliliğin bir an önce giderilmesini istedi.
Turizm kenti olma hedefindeki bir şehre bu görüntülerin yakışmadığını belirten bölge halkı, "Zonguldak’ın göbeğinde bu manzara oluyor mu, neden temizlenmiyor? Önce denizlerimizi temiz tutmalıyız. Yetkililerin burayı acilen temizlemesini bekliyoruz" diyerek duruma tepki gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin