Reklam
Reklam
bakan bak rektor ozolceri makaminda kabul etti XvFAgEcs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mart, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
0

Bakan Bak, Rektör Özölçer’i makamında kabul etti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i makamında kabul etti. Kabulde Bakan Danışmanı Prof. Dr. Güler Alkan da yer aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığında gerçekleşen kabulde; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu ve Bakan Danışmanı Prof. Dr. Güler Alkan yer aldı. Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin spor ve toplumsal alanda gerçekleştirdiği faaliyetler ve muvaffakiyetler hakkında Rektör Özölçer’den bilgi aldı. Rektör Özölçer, BEUN olarak son yıllarda ulusal ve memleketler arası çok sayıda şampiyona ve turnuvada BEUN öğrencilerinin elde ettikleri üstün muvaffakiyetler hakkında Bakan Dr. Osman Aşkın Bak’a bilgilendirmelerde bulundu. Akademik, kültürel ve toplumsal çıktıları giderek artan bir performansla çalışmalar gerçekleştirdiklerini kelamlarına ekleyen Rektör Özölçer, sportif faaliyetlerde de BEUN’un giderek ulusal ve memleketler arası toplulukta isminden sıklıkla kelam ettirdiğini, bunda nitelikli öğretim kalitesinin artışı kadar akademik işçi ve öğrencilerin özverili, büyük emekle neticelendirilmiş çalışmalarının da tesirli olduğunu aktardı. Tüm bu olumlu gelişmelerin, bilhassa Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın her daim motive edici ve destekleyici yaklaşımı sonucunda muvaffakiyetle taçlandığını belirten Rektör Özölçer, nazik misafirperverlikleri ile takviyeleri ve teşvikleri münasebetiyle Gençlik ve Spor Bakan’ı Dr. Osman Aşkın Bak’a teşekkürlerini sundu.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin spor alanında elde ettiği başarılardan ve gerçekleştirdiği çalışmalardan duyduğu memnuiyeti söz eden Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, Rektör Özölçer’in nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti söz ederek Rektör Özölçer başta olmak üzere tüm Üniversite ailesine muvaffakiyet ve kolaylıklar diledi.

Ziyaret, karşılıklı uygun niyet temennilerinin akabinde Rektör Özölçer’in, Zonguldak’ın simgesi ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Bastonu Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından klasik sistemlere bağlı kalınarak el emeğiyle üretilen Devrek Bastonunu Bakan Dr. Osman Aşkın Bak’a takdim etmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta taskin riskine karsi vatandaslar guvenli bolgelere tasindi nrjMuJIP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta taşkın riskine karşı vatandaşlar güvenli bölgelere taşındı

Tokat’ın Turhal ilçesinde taşkın riskine karşı 15 mahallede geçici tahliye kararı alınırken, evlerini terk etmek zorunda kalanlar KYK yurtları ve misafirhanelere yerleştirildi.

Yeşilırmak’taki su seviyesinin yükselmesiyle beklenen muhtemel sel öncesi risk altındaki mahallelerde güvenlik önlemleri artırıldı. Tokat Valiliği koordinesinde yürütülen çalışmalarda AFAD, jandarma, polis, belediye ve sağlık ekipleri sahada görev aldı. Ekipler tarafından mahalle mahalle yapılan anonslarla vatandaşlardan tedbir amaçlı evlerini boşaltmaları istendi. Tahliye sürecinde özellikle yaşlı, engelli ve çocuklu ailelere öncelik verildi. Vatandaşların güvenli şekilde tahliye noktalarına ulaştırılması için servis araçları tahsis edildi. Evlerini terk etmek zorunda kalanlar KYK yurtları ile kamuya ait misafirhanelere yerleştirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin