Reklam
Reklam

Bahçeye giderken hayatını kaybetti

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Haziran, 2023 10:12 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te bahçesine giderken merdiven çıktığı sırada fenalaşarak yere yığılan 93 yaşındaki adam hayatını kaybetti.

Olay, Karabük Mahallesinde meydana geldi. Mustafa Coşkun (93), isimli vatandaş bahçeye gitmek üzere evinden ayrıldı. Bahçesine gitmek için merdiven çıkan yaşlı adam bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlendi. İncelemelerde kalp krizinden öldüğü anlaşılan Coşkun’un cenazesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Metrelerce araç kuyruğu oluştu

metrelerce arac kuyrugu olustu PqZdtjcK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta yaşanan trafik çilesi vatandaşın tepkisine neden oldu.

Zonguldak’ta trafik çilesi artarak devam ediyor. Sabah saatlerinde Soğuksu semtinde yoğun araç trafiği yaşandı. Soğuksu semtinden başlayan yoğun trafik Gazipaşa Caddesi’ne kadar devam etti. Dakikalarca trafikte kalan sürücüler kornalarına basarak bu duruma tepki gösterdi.

Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Saatlerdir buradayız. Bu sorun ne zaman çözülecek. İşe okula geç kalıyoruz. Lütfen artık bu sorunu çözün” dediler.

Bizi sosyal medyadan takip edin